Maarten Braaksma
Ze nam me goed mee in de behandelingen, in wat ik kan doen en waar nodig ook doorverwijzen naar een Manuel Therapeut.
Ik kwam met heftige pijnklachten en was maar verzekerd voor 4 behandelingen. Ik ben 3 keer gekraakt en heb geen/weinig oefeningen meegekregen. Ik weet nu dat deze manier van behandelen niet ondersteund wordt en er weinig wetenschappelijke ondersteuning is voor de lange termijn. op het moment voelde het even prettig, maar een paar weken later loop ik weer met dezelfde pijn. Samen met mijn huisarts heb ik besloten niet opnieuw bij jullie in behandeling te gaan.
Luisterde goed, was deskundig en dacht mee.
Duidelijk en effectief .
Open en duidelijk
heel betrokken en krijg voledige aandacht
vriendelijk en deskundig
Ik word heel goed meegenomen in mijn eigen proces met als doel steeds een stapje meer te kunnen. Waarom doen we dit en waarom op deze manier.
Goed behandeling, duidelijk en vriendelijke
Meesters in hun vak
Ben heel goed geholpen, de rest is aan mijj.
Goede begeleiding, duidelijke communicatie en veel ervaring
Was vaak erg gezellig, niet te formeel en dat maakte het niet ongemakkelijk ofz
Beide fysiotherapeuten spraken elkaar kompleet tegen. Van de ene mocht ik niets andere ging vol met gewichten aan de slag. Is geen eenduidigheid bij topfit therapie
Patrick is de meest kundige therapeut die ik in mijn leven heb ervaren. Hij weet de juiste en effectieve behandeling te geven. Meestal na 1 behandeling is mijn klacht al verholpen.
Topfit-fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfit-fysiotherapie
Botter 44 11
8243JE Lelystad
Luisterde goed, was deskundig en dacht mee.
Duidelijk en effectief .
Open en duidelijk
heel betrokken en krijg voledige aandacht
vriendelijk en deskundig
Goed behandeling, duidelijk en vriendelijke
Meesters in hun vak
Ben heel goed geholpen, de rest is aan mijj.
Goede begeleiding, duidelijke communicatie en veel ervaring
Was vaak erg gezellig, niet te formeel en dat maakte het niet ongemakkelijk ofz