Bart is een zeer kundig en aardig persoon. Helaas lukte het nog niet om de klachten te verminderen, maar het is dan ook een raar issue, we zijn er nog mee bezig.

valerie torenstra

Hij zorgt er altijd voor dat ik in beweging kan blijven, denkt goed mee

SterSterSterSterLege ster

wanneer iemand in mijn naaste omgeving een fysiotherapeut nodig heeft.

Deskundigheid, to the point, vriendelikheid.

vriendelijk, kennis van zaken, neemt de tijd voor je.

Mijn klachten werden na meerdere behandelingen aanzienlijk minder pijnlijk

Annabel is een bijzonder enthousiaste vrouw. Ze zorgt ervoor dat ik ook weer aan iets anders denk dan aan de dingen die niet goed gaan. Haar behandeling werkt "dus 2 kanten op"....

Bij een sportblessure

Catootje de Zoete

Ik voelde mij comfortabel en zeer serieus genomen.

Is duidelijk in therapie op aanbeveling van specialist

SterSterSterSterLege ster

Rustige sympathieke therapeut neemt de klacht serieus en kijkt kritisch naar de resultaten van de behandeling.

Ik vindt Dennis een fijn persoon en hij roept iets op waardoor je automatisch heel veel vertrouwen in hem hebt

SterSterSterSterLege ster

In voorkomende gelijke gevallen heb ik het vertrouwen dat haar ervaring en vakmanschap prima resultaten oplevert

margaret van deenen

gewoon goede uitleg en vriendelijk ben nu een poosje niet geweest ziekenhuis gelegen en hard gevallen

Prettig in omgang. Maar belangrijker is zijn kunde, geduld en bereidheid tot uitleg en motiverende enthousiasme. Niet voor niks bij Daan gebleven, terwijl ik daar een kwartier voor moet rijden ipv de fysio op 1km van huis

Topfit-fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2017

Topfit-fysiotherapie

Topfit Fysiotherapie bestaat al meer dan 30jaar en als ‘PLUS-praktijk’ bieden we de best mogelijke zorg op in totaal 9 vestigingen in Almere-Haven, Dronten, Lelystad, Zeewolde, Harderwijk, Ermelo en Zwolle. U kunt bij ons terecht voor álle fysiotherapeutische specialismen voor volwassen en kinderen.

Botter 44 11

8243JE Lelystad

valerie torenstra

Hij zorgt er altijd voor dat ik in beweging kan blijven, denkt goed mee

SterSterSterSterLege ster

wanneer iemand in mijn naaste omgeving een fysiotherapeut nodig heeft.

Deskundigheid, to the point, vriendelikheid.

vriendelijk, kennis van zaken, neemt de tijd voor je.

Mijn klachten werden na meerdere behandelingen aanzienlijk minder pijnlijk

Bij een sportblessure

Catootje de Zoete

Ik voelde mij comfortabel en zeer serieus genomen.

Is duidelijk in therapie op aanbeveling van specialist

margaret van deenen