Bart is een zeer kundig en aardig persoon. Helaas lukte het nog niet om de klachten te verminderen, maar het is dan ook een raar issue, we zijn er nog mee bezig.
Hij zorgt er altijd voor dat ik in beweging kan blijven, denkt goed mee
wanneer iemand in mijn naaste omgeving een fysiotherapeut nodig heeft.
Deskundigheid, to the point, vriendelikheid.
vriendelijk, kennis van zaken, neemt de tijd voor je.
Mijn klachten werden na meerdere behandelingen aanzienlijk minder pijnlijk
Annabel is een bijzonder enthousiaste vrouw. Ze zorgt ervoor dat ik ook weer aan iets anders denk dan aan de dingen die niet goed gaan. Haar behandeling werkt "dus 2 kanten op"....
Bij een sportblessure
Ik voelde mij comfortabel en zeer serieus genomen.
Is duidelijk in therapie op aanbeveling van specialist
Rustige sympathieke therapeut neemt de klacht serieus en kijkt kritisch naar de resultaten van de behandeling.
Ik vindt Dennis een fijn persoon en hij roept iets op waardoor je automatisch heel veel vertrouwen in hem hebt
In voorkomende gelijke gevallen heb ik het vertrouwen dat haar ervaring en vakmanschap prima resultaten oplevert
gewoon goede uitleg en vriendelijk ben nu een poosje niet geweest ziekenhuis gelegen en hard gevallen
Prettig in omgang. Maar belangrijker is zijn kunde, geduld en bereidheid tot uitleg en motiverende enthousiasme. Niet voor niks bij Daan gebleven, terwijl ik daar een kwartier voor moet rijden ipv de fysio op 1km van huis
Topfit-fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfit-fysiotherapie
Botter 44 11
8243JE Lelystad
Hij zorgt er altijd voor dat ik in beweging kan blijven, denkt goed mee
wanneer iemand in mijn naaste omgeving een fysiotherapeut nodig heeft.
Deskundigheid, to the point, vriendelikheid.
vriendelijk, kennis van zaken, neemt de tijd voor je.
Mijn klachten werden na meerdere behandelingen aanzienlijk minder pijnlijk
Bij een sportblessure
Ik voelde mij comfortabel en zeer serieus genomen.
Is duidelijk in therapie op aanbeveling van specialist
Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt: