Deze fysiotherapeut luistert heel goed naar de klachten en geeft duidelijk advies en goede aanwijzingen om de klachten te verminderen.
Mirel een hele vriendelijke vrouw weet haar patiënten op gemak te stellen neemt de klachten serieus en behandeld hierna erg fijne fysiotherapeuten
Ik kom al 25 jaar bij deze meneer en hij kent mij als geen ander. Dat geeft een goed gevoel. Neemt de tijd voor je
De therapeut nam mijn klachten serieus
Hij neemt mij serieus, doet de behandeling goed. Ik heb ook verhalen gehoord over dry needling waar het niet zo goed ging, maar hij doet het op een prettige manier en kijkt goed welk effect het heeft als hij het doet.
Aardige en kundige vrouw
Veel ervaring, prettig in de omgang, kundige aanpak.
Deskundig goed snel geholpen en behandeld
Haar enthousiasme. Duidelijke uitleg en voortvarendheid.
Als je een betrokken, sereus iemand en goed luistert, zoekt, dan kan ik deze fysiotherapeut aanbevelen.
Te lang behandeld en verkeerde diagnose
Zij is een zeer enthousiast persoon. Stimuleert je bij de therapie. Zij geeft ook goede inhoudelijke informatie over de GLI.
gaat in op het probleem, stelt gerust behandeling wordt relaxed uitgevoerd
Kan er weer een tijdje tegen, als alles weer even los gemaakt is. Wordt serieus behandeld en overlegd wat eraan te doen
Ze luistert goed naar je, past de therapie goed toe Geeft je handvatten voor thuis Fijn persoon
Topfit-fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfit-fysiotherapie
Botter 44 11
8243JE Lelystad
De therapeut nam mijn klachten serieus
Aardige en kundige vrouw
Veel ervaring, prettig in de omgang, kundige aanpak.
Deskundig goed snel geholpen en behandeld
Haar enthousiasme. Duidelijke uitleg en voortvarendheid.
Te lang behandeld en verkeerde diagnose
gaat in op het probleem, stelt gerust behandeling wordt relaxed uitgevoerd