8.5ย /10

checkbox87% beveelt Topdierenshop.nl aan!

Keus

Top! Nooit problemen. Vandaag besteld en morgen of overmorgen bezorgd.

Snelle levering.
Wat goed is hoeft niet te worden verbeterd.

Danny

Zeer slecht

Totaal niets
Klanten beter informeren en geen beloftes doen zoals op de site vermeld staat. ( voor 22:00 uur besteld volgende dag in huis) helemaal niets van waar.

Super tevreden

Alles prima

Olli

1 ster is nog teveel

COMMUNICATIE, KLANTVRIENDELIJKHEID, BEREIKBAARHEID, AFTER SALES, en ga zo maar door
GEEN ENKELE

M.Rijpstra

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waardeloos!!!!! Wanneer je een order plaatst en betaald krijg je al geen bevestiging. Dat is nog maar het begin! 0,99 extra betaald voor snelle levering via Postnl. In telefonisch contact wordt aangegeven dat het zo druk is in magazijn en je daarom ook nog geen bevestiging krijgt. Levering gaat wel een week duren!!! Wanneer je zoveel drukte in het magazijn hebt zul je toch wel extra krachten in moeten zetten om je klanten tevreden te houden lijkt mij. Naar oplossingen wordt niet gekeken.

Pas je misleidende informatie op internet aan. Het wordt echt niet de volgende dag geleverd. Het duurt een week!!!!! En zet extra personeel in!

Sabiha

Wowww bestelling een dag later ontvangen, ondanks de zware sneeuwval ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Graag wil ik de volgende keer een bevestigingsmail ontvangen, wel zo fijn!
Snel

Patrick

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geld aannemen en daarna nergens meer te bereiken..oplichters!

Nada
Leveren met track en trace!!

F

SterSterLege sterLege sterLege ster

Er wordt vanalles beloofd op de site voor het kiezen van de dag, avond, etcetera. MAAR er is geen enkele keuze mogelijk. Je moet maar afwachten wanneer het bezorgd wordt en hopen dat er iemand thuis is. Dit is bevestigd door de klanten service.

Klanten service reageert snel
Doen wat je beloofd

Fam. van Barneveld.

SterSterSterSterLege ster

Diverse keren onze smolke hondenbrokken besteld en snel en correct geleverd. Ondanks de veel negatieve review zeer tevreden.

Snelheid leveringsdatum duurt vaak lang.
Bestelling en levering.

Ben

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mist bij elke bijstelling altijd wel iets! Ik heb al meerdere keren bestellingen bij topdierenshop gedaan, en altijd missen er meerdere producten!!

Bij elke bestelling die ik heb geplaatst over de afgelopen jaren, mis ik altijd meerdere producten! En het word niet na verstuurd. Soms krijg je reactie maar ook vaak niet en dan ben je weken bezig met achter je geld/producten aan zitten.
Stapelkorting

Jules Gijsbers

War sceptisch omdat ik veel slechte referenties las,heb toch 2 zakken hondenbrok besteld waren een dag later keurig verpakt geleverd ,en veel goedkoper dan waar ook ,voor mij zeker een aanrader.

Ga zo vooral door.
Perfect en snel geleverd

Denise

Geen levering en geen respons! Geld kwijt :-(

Niks!
Informatie verstrekken over bestelling en verzenddatum. Contact opnemen wanneer klant mailt.

Charlotte

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bestelling niet compleet geleverd, diverse mails gestuurd maar gewoon nul reactie. Echt heel slordig. Bestelling hier niets.

Reageren

Cindy Helbers

Slecht

Alles, bevestiging van bestelling, reageren op contact.
Niets

Shelly

Wist niet wat ik kon verwachten. Toch de gok genomen. Aangezien er ook slechte reviews tussen stonden. Op maandag besteld en op dinsdag al binnen. Enige nadeel, geen bevestigingsmail. Vandaar mijn onzekerheid. Maar al met al toch 5 sterren van mij en de hongerige monsters hier.๐Ÿ˜€

Goede prijs, snelle levering.
Bevestigingsmail.

Topdierenshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topdierenshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 11 mei 2015

Topdierenshop.nl

Positieve Top Dierenshop ervaringen zijn voor ons het belangrijkste. Topdierenshop levert kwalitatieve producten voor een lage prijs en tevreden dieren liefhebbers staat bij ons centraal.

Amer 8a

5422 VR Gemert

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieย over Feedback Companyโ€™s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

Keus

Top! Nooit problemen. Vandaag besteld en morgen of overmorgen bezorgd.

Snelle levering.
Wat goed is hoeft niet te worden verbeterd.

Danny

1 ster is nog teveel

GEEN ENKELE

M.Rijpstra

Sabiha

Graag wil ik de volgende keer een bevestigingsmail ontvangen, wel zo fijn!
Snel

Patrick

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geld aannemen en daarna nergens meer te bereiken..oplichters!

Nada
Leveren met track en trace!!

F

SterSterLege sterLege sterLege ster

Klanten service reageert snel
Doen wat je beloofd

Fam. van Barneveld.

SterSterSterSterLege ster

Snelheid leveringsdatum duurt vaak lang.
Bestelling en levering.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Reageren

Cindy Helbers

Slecht

Alles, bevestiging van bestelling, reageren op contact.
Niets

Shelly

Goede prijs, snelle levering.
Bevestigingsmail.

Topdierenshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt: