Reviews

9.5 / 10
2378 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.4/10
Kwaliteit aangekochte product
9.6/10
Info over verloop order
9.4/10
Snelheid levering
9.4/10
Klantgericht
9.4/10
Duidelijkheid over verzendkosten
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10

2378 Reviews

Ruud Soulier

7/10
(Bewerkt)

Gemengde gevoelens.

Sterke punten

Snelheid en concurrerende prijs

Verbeterpunten of tips

Update dd. 2 maart 2023:
Vandaag ontving ik van Topleisure de mededeling dat zij n.a.v. onderstaande feedback in mijn review hun beleid hebben aangepast. Prima reactie! Update dd. 2 maart 2023:
Vandaag ontving ik van Topleisure de mededeling dat zij n.a.v. onderstaande feedback in mijn review hun beleid hebben aangepast. Prima reactie!
#VanFeedbackWordJeBeter


Graag wat meer aandacht voor duurzaamheid bij het (om)verpakken! Het bestelde artikel zat in een doos met een inhoud van ca. 9 liter. Deze doos werd verzonden in een omverpakking van ca. 22 liter en nam daarvan dus nog niet de helft in beslag. De rest van de omverpakking werd opgevuld met een bonk afvalplastic (met een gewicht van meer dan 400 gram). Als het gaat om de bescherming van het artikel zijn er m.i. duurzamere alternatieven voor dit plastic!

Hoe de verzorging van de order ervaren

Goed.

Hoe ons bedrijf gevonden

Internet. Ik zocht een artikel en dat werd ook door Top Leisure aangeboden.


Annemarie

10/10

Website werkte prima, bestelde product voldoet geheel aan verwachting, netjes verpakt en snelle levering.

Sterke punten

Super snelle levering. Echt top.

Verbeterpunten of tips

Geen idee.

Hoe de verzorging van de order ervaren

Netjes verpakt, geen schade.

Hoe ons bedrijf gevonden

Op internet gezocht naar product en gevonden bij dit bedrijf.


Iris Murk

8/10

Top

Sterke punten

Makkelijk bestellen, pakketje is te volgen.

Verbeterpunten of tips

Onduidelijk over de manier van bezorgen (pakket ophaalpunt of aan huis)

Hoe de verzorging van de order ervaren

Beetje onduidelijk over wanneer en hoe bezorgen voorafgaand en direct na indienen order.

Hoe ons bedrijf gevonden

Google


Particulier

8/10

Goed, gebeld over de bezorging en vriendelijk te woord gestaan

Sterke punten

Nu nog geen

Verbeterpunten of tips

Nog weinig ervaring op dit moment, dus geen tips

Hoe de verzorging van de order ervaren

Is via post nl gegaan en door de drukte pas na 6 dagen t product ontvangen

Hoe ons bedrijf gevonden

Via internet


Arie Witzier

2/10

Product na een week nog niet geleverd

Sterke punten

het niet nakomen van leverings afspraken

Verbeterpunten of tips

Doe wat beloofd ( wel betaald en na een week nog niet ontvangen)

Hoe de verzorging van de order ervaren

nog niet bezorgd

Hoe ons bedrijf gevonden

internet

Reactie Top Leisure Products:

Geachte Klant,
Door een fout bij onze verzender was dit pakket zoekgeraakt. Het is daarna netjes bij u bezorgd. Wij hopen dat u (met wat vertraging) toch van uw aankoop kunt genieten.
Met...
Geachte Klant,
Door een fout bij onze verzender was dit pakket zoekgeraakt. Het is daarna netjes bij u bezorgd. Wij hopen dat u (met wat vertraging) toch van uw aankoop kunt genieten.
Met vriendelijke groet,
Team Top Leisure Products


Jan Janssens

9/10

Prima ze doen wat ze beloven

Sterke punten

Duidelijke website

Verbeterpunten of tips

N.v.t.

Hoe de verzorging van de order ervaren

Prima

Hoe ons bedrijf gevonden

Via buren op de camperplaats


Jose Schutte

8/10

Redelijk geprijsd ivm andere leveranciers van onbreekbare glazen. Ook veel keus.

Sterke punten

Heel veel Keus.

Verbeterpunten of tips

De glazen hadden n naad. Zonder is beter.

Hoe de verzorging van de order ervaren

Prima

Hoe ons bedrijf gevonden

Google


Nicole

6/10

Ik had het bedrijf gemaild met een vraag, daar heb ik helaas nooit antwoord op gekregen.

Sterke punten

We hebben een goed product ontvangen.

Verbeterpunten of tips

Reageren op mailtjes/vragen. Ook de opmerking die ik bij mijn bestelling had geplaatst leek niet te zijn gelezen.

Hoe de verzorging van de order ervaren

Ik had gekozen voor een DHL-pakketpunt. Het was voor mij een beetje onduidelijk welk DHL-pakketpunt dat zou worden. Hier had ik een mailtje over gestuurd, maar daar kreeg ik maar geen antwoord op,... Ik had gekozen voor een DHL-pakketpunt. Het was voor mij een beetje onduidelijk welk DHL-pakketpunt dat zou worden. Hier had ik een mailtje over gestuurd, maar daar kreeg ik maar geen antwoord op, dus op hoop van zege had ik maar gewoon de bestelling geplaatst en bij de opmerkingen neergezet dat ik het pakket graag bij in Enkhuizen wilde ophalen. Toen ik een dagje weg was kreeg ik opeens een mail dat de DHL bij mij op de stoep stond, dit vond ik gek, want ik had aangegeven dat ik het bij een DHL-pakketpunt wilde ophalen.

Hoe ons bedrijf gevonden

Via google wilden we een bepaald product kopen, we werden naar dit bedrijf gestuurd.


H v straten

10/10

Uitstekend

Sterke punten

Goede service

Verbeterpunten of tips

_

Hoe de verzorging van de order ervaren

Netjes

Hoe ons bedrijf gevonden

Google


Ina Groenewold

2/10

Pakketje nog steeds niet ontvangen

Sterke punten

N.v.t

Verbeterpunten of tips

Pakketje nog steeds niet ontvangen

Hoe de verzorging van de order ervaren

Nog niks ontvangen

Hoe ons bedrijf gevonden

Via internet