M. Peeters
- Snelle levering
- Product of service:
- D-nagels , bithouder, duimstok, bitjes
Alles prima, en netjes verpakt
Ik ben al wat langer klant van Toolmax en tevreden over het besrijf.
supetr
Ik heb meerdere apparaten gekocht bij Toolmax.nl en nog geen negatieve zaken ervaren.
Heel goed
Zeer behulpzaam
Een nauwkeurig en zeer punctueel bedrijf. Bedankt voor alles. Ik bestel al heel lang bij hen en ben tevreden over hun diensten. Respect!
Wat spullen besteld die alleen bij ToolMax te verkrijgen waren (o.a. nieuwe zool van een DeWalt cirkelzaag). Bij de levering miste het schuurpapier wat ik nodig had voor de klus, meteen een mailtje gestuurd. Na snel en fijn contact met Dennis van de klantenservice zonder problemen de schuurschijven opgestuurd, 2 dagen later had ik ze binnen. Hulde aan Dennis.
meerdere keren besteld bij toolmax.nl nog steeds goed tevreden
Snelle service en goed materiaal
Goeie ervaring en heel snelle service
Prima eerste ervaring! Prijs van OEM product was zeer correct dus maar besteld. Vlotte, duidelijk site, snelle verzending.
Ergste
Reparatie stihl laat te wensen over zou machine 20 tot 30 dagen kwijt zijn,zelfs met foto van kapot onderdeel (opsturen ) geen andere oplossing
Product staat op voorraad, maar is niet op voorraad
ToolMax.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ToolMax.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles prima, en netjes verpakt
Ik ben al wat langer klant van Toolmax en tevreden over het besrijf.
supetr
Heel goed