Willem
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Veel keus,niet duur, snelle levering.
- Product of service:
- Bosch afkortzaag
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Goede prijs en snel geleverd
Als jong bedrijf in de interieur sector is het belangrijk dat je leveranciers hebt waar je kan op rekenen.dit is zeker het geval bij Toolmax! Deze dag bestellen is de dag nadien geleverd en dit aan de laagste prijs! Ik weet waar ik mijn gerief vanaf nu ga bestellen.(Toolmax jullie zijn goed bezig !!!! Dank jullie wel) gr KVinterieur.
Het bestellen gaat zeer makkelijk en snel!
Een goed assortiment en scherpe prijzen. Bovendien een klantenservice met ECHTE mensen met verstand van zaken.
Vlot met levering en normale prijzen
professionele zaagtafel snel geleverd
Alles prima, en netjes verpakt
Ik ben al wat langer klant van Toolmax en tevreden over het besrijf.
supetr
Ik heb meerdere apparaten gekocht bij Toolmax.nl en nog geen negatieve zaken ervaren.
Heel goed
Zeer behulpzaam
Een nauwkeurig en zeer punctueel bedrijf. Bedankt voor alles. Ik bestel al heel lang bij hen en ben tevreden over hun diensten. Respect!
Wat spullen besteld die alleen bij ToolMax te verkrijgen waren (o.a. nieuwe zool van een DeWalt cirkelzaag). Bij de levering miste het schuurpapier wat ik nodig had voor de klus, meteen een mailtje gestuurd. Na snel en fijn contact met Dennis van de klantenservice zonder problemen de schuurschijven opgestuurd, 2 dagen later had ik ze binnen. Hulde aan Dennis.
meerdere keren besteld bij toolmax.nl nog steeds goed tevreden
ToolMax.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ToolMax.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Goede prijs en snel geleverd
Het bestellen gaat zeer makkelijk en snel!
Vlot met levering en normale prijzen
professionele zaagtafel snel geleverd
Alles prima, en netjes verpakt
Ik ben al wat langer klant van Toolmax en tevreden over het besrijf.
supetr
Heel goed