Hofmans
- Sterke punten
- Goed produkt
- Product of service:
- Still afkortzaag op batterijen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Prima. Snelle levering.
Komen afspraken niet na
Artikelen voldoen aan de verwachting, prima kwaliteit. Bestelling geplaatst en de volgende dag al netjes geleverd.
slecht noppes service !
Super snel en accuraat.
Prima ervaring, scherpe prijzen en snel verstuurd
snelle levering van gereedschap
goede ervaring, voor de eerste bestelling via website
op zich prima, maar de levering door DHL was een zooitje: 3x in de loop van de dag uitgesteld. Heb Toolmax daarover gecontacteerd, maar die zei daar niets aan te kunnen doen. (DHL heeft enkel robot die niets doet.)
Uitstekend
Beroerde klantenservice
Zeer goede ervaringen , snelle levering
Erg goed geholpen
Scherpe prijs en snelle levering
ToolMax.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ToolMax.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Prima. Snelle levering.
Komen afspraken niet na