Marleen
- Sterke punten
- gerenomeerde merken voor normale prijzen
- Verbeterpunten of tips
- -
- Product of service:
- kettingzaag van stihl
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snel, voordelig en duidelijk
Bij Toolmax een zware kloofbijl annex voorhamer besteld op maandagavond 22 dec. en daags erna werd deze al afgeleverd via Post.nl. In de overzichtelijke website kon ik deze keuze met de te lezen informatie goed maken en de Fiskars bijl ziet er uit als gehoopt. De grote schijven hout van een gesneuvelde dikke boom moeten zich schrapzetten en de al aanwezige kloofwig heeft nu al koppijn in het aanzien en vooruitzicht van dit stuk gereedschap.
Correcte en snelle levering die goed verpakt werd voor transport.
Snelle levering en goede prijs
Professionele partij, goede prijzen en snelle levering, zelfs avondlevering als het moet. 1 x een probleem ondervonden met een zaag die niet op voorraad was terwijl dat wel was vermeld, maar met de alsnog uitstekend geholpen met een alternatief en de volgende dag alsnog op tijd in huis.
Excellent site service parfait Livraison en temps et en heure Je recommande De bonne fête
Fijn.
Snel duidelijk en kundig
correct en super snel geleverd
Prima bedrijf
Supper snelle levering, vriendelijk personeel.
Top bedrijf, scherp geprijst. Duidelijk en heldere website. Snel en gratis verzonden.
Wat een super service!
Toolmax is goed, PostNL een ramp
Alles correct geleverd en snel
ToolMax.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ToolMax.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snel, voordelig en duidelijk
Correcte en snelle levering die goed verpakt werd voor transport.
Snelle levering en goede prijs
Fijn.
Snel duidelijk en kundig
correct en super snel geleverd
Prima bedrijf
Supper snelle levering, vriendelijk personeel.
Wat een super service!
Toolmax is goed, PostNL een ramp