De Serre
- Sterke punten
- prijs
- Product of service:
- DCD996 Dewalt
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
super goeie site, overzichtelijk en vlotjes!! het ging allemaal vanzelf.
Snelle levering volgens afspraak.
Komt belofte van next day delivery niet na en is niet bereikbaar via telefoon.
Misleidende verkoop
Super vervangen van materiaal
Zeer goed van order tot aflevering
Op maandag een bestelling geplaatst voor 1400euro Stihl tuingereedschap direct betaald via Wero. Twee dagen later met DHL netjes bezorgd. Tot op heden geen after-sales service nodig gehad dus ook geen ervaring hiermee. Scherpe prijs voor A-merk gereedschap.
Mooie en duidelijke website waarbij naast prima specifieke product informatie ook een prima prijs verhouding staat.
Geweldige winkel! Ik heb een bouw-waterpas in drie verschillende maten gekocht. Het is echt een fantastisch en hoogwaardig product. Hartelijk dank!
Komen niet na wat er op de site staat.
Bestelling is voorspoedig afgehandeld. Jammer dat mijn email niet in behandeling is genomen om de bestelling aan te passen. Hier had ook nog op een andere manier in kunnen worden voorzien, door het gevraagde nog na te zenden zonder verzendkosten. De Milwaukee M12 FDD2 was overigens prima in orde.
Vertrouwlikheid
Veel keuze, strak geprijsd
Super snel geleverd zaag compleet ontvangen super apparaat ben er erg blij mee top.
Super bedrijf, snelle levering
ToolMax.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ToolMax.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
super goeie site, overzichtelijk en vlotjes!! het ging allemaal vanzelf.
Snelle levering volgens afspraak.
Komt belofte van next day delivery niet na en is niet bereikbaar via telefoon.
Misleidende verkoop
Super vervangen van materiaal
Zeer goed van order tot aflevering
Komen niet na wat er op de site staat.
Vertrouwlikheid
Veel keuze, strak geprijsd