Petra
Ik zocht, ik zag en ik bestelde😉😀 En product werd snel geleverd
Tot oktober 2025 goed, op 29 oktober bestelde ik 2x10 pack multicolor voor Pixma MG5550 voor €36,85 (inl. verzendkosten). Leverdatum zou ong. 3 dagen zijn. Na 3 dagen gebeld en er zou naar gekeken worden mijn bestelling zou opnieuw geplaatstworden. Na weer 'n paar dagen krijg ik een nieuwe track en tracé. Pakket wordt vrijdag afgeleverd. Ook mijn oude track en tracé code gaf aan: vrijdag wordt pakket bezorgd. Vrijdag belt de pakketdienst aan en wat schetst mijn verbazing, beide pakketjes worden afgeleverd. Dus nu heb ik 4x 10 pack multicolor cartridges ipv 2. Totaalinkt bedankt voor de snelle nalevering en ook voor het verloren gewaande pakketje. M.vr.gr. M. Dreverman
We hebben tot op heden nog steeds niets ontvangen
Tot dus ver altijd mijn vragen beantwoord
De bestelling werd correct en snel uitgevoerd. Ik had de toner ook dringend nodig en hij is tijdig aangekomen. Bedankt.
Prima geregeld
Topie
Zeer snelle bezorging. Perfect verpakt zonder enige beschadiging
Goed betrouwbaar bedrijf
Levert snel.
prima verlopen
Goede producten tegen mooie prijs en snel bezorgd.
Slechte klantenservice, stroeve terugbetaling
Top kwaliteit
Prima ervaring
Toner-express.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Toner-express.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer snelle bezorging. Perfect verpakt zonder enige beschadiging
Goed betrouwbaar bedrijf
Levert snel.
prima verlopen
Goede producten tegen mooie prijs en snel bezorgd.
Slechte klantenservice, stroeve terugbetaling
Top kwaliteit