Remco
Super ervaring. Zeer goede service en zeer kwaliteitsvol product
Is een mooi kattenluik en vakkundig geplaatst. Helaas heeft een andere kat ook in de gaten dat hij daar gebruik van kan maken. Met een electronische voorziening had dit een perfecte oplossing geweest. Nu moet ik zelfs met mijn daagjes uit en als ik op vakantie ben onze kat binnenhouden. Dus ik ben redelijk ontevreden.
Vandaag is onze luik gemonteerd in de buitenmuur. Heel erg blij mee! Kwaliteit zit er heel goed uit en het oogt ook veel mooier als de standaard luiken die overal tegenkomt. Eigenlijk de eerste die ik tegen ben gekomen die überhaupt in de buitenmuur kan. Ook het contact was netjes, goed en snel. Kan de luiken en bedrijf zeker aanraden!
We gebruiken nu ruim twee jaar een Tomsgates-luik voor onze hond Tommie en zijn zeer tevreden. Het luik is degelijk, duurzaam en werkt nog altijd perfect, ondanks dagelijks gebruik. Tommie maakt met plezier gebruik van zijn Tomsgate. Betrouwbaar bedrijf met goede service.
produktkwaliteit en klantenservice zijn fantastisch!
Hele mooie hondenluikjes, perfecte communicatie en installatie, een topservice. Echt een dikke pluim voor dit bedrijfje. Mocht ik er morgen opnieuw eentje nodig hebben, ik bel hen direct. Deze firma beveel je met alle plezier en vertrouwen aan!
Super ervaring. Mooi product en goede klantenservice
Goed te bereiken per @mail alsook telefonisch. Order; hondenluik in 2022 geplaatst, netjes en conform afspraak afgehandeld. Medewerkers werken nauwkeurig. Hondenluik voldoet aan wensen. Sinds kort ( 2023 4) loslaten van magneetjes. Magneetjes, en werkmateriaal per post, zonder kosten opgestuurd. Al met al heel tevreden over het product en de afhandeling hiervan!
Goed; duidelijke produktinfo, snelle levering, en handig om te plaatsen
in orde
Vriendelijk, klantgericht, zorgvuldig, zeer goede garantie
Heel mooi en degelijk Luik, sluit ook goed aan, waardoor er geen wind door komt.
Tomsgates verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tomsgates heeft de volgende resultaten bereikt:
Super ervaring. Zeer goede service en zeer kwaliteitsvol product
produktkwaliteit en klantenservice zijn fantastisch!
Super ervaring. Mooi product en goede klantenservice
Goed; duidelijke produktinfo, snelle levering, en handig om te plaatsen