Levi Lebens
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Goede prijs en voldoende info
- Product of service:
- Gashendel, tapeindes, pakkingen
Goedkoop
Ik bestel altijd bij Tomos Parts als ik onderdelen nodig heb voor de A35 Quadro, groot assortiment en vlotte levering.
Online onderdelen besteld en de dag erna afgehaald, thuis tandwielen van de brommer afgehaald, wil ik de nieuwe plaatsen, blijjt dat ze een veel te groot voortandwiel hebben meegegeven die niet past, ik meteen bellen maar onbereikbaar op zaterdagmiddag even voor 4 uur. Dus kon pas maandag weer bellen en dinsdag tandwiel omruilen. Dus 4 dagen brommer niet kunnen gebruiken en 1,5 uur kwijt om te ruilen. Enige wat ze zeggen is, ja sorry. Dus ben niet echt blij met de service.
top
Mijn bestelopdracht is naar tevredenheid afgehandeld.
Goed makkelijk onderdelen te vinden
n Fijne Tomos Dealer.
Helaas nog niks ontvangen. Op site stond 1-2 werk dagen leveren maar ik wacht al een week en nog altijd niks.
goed en snel
Is goed
Zeer snelle levering. ‘s middags besteld en de volgende morgen 8 uur in huis.
Geweldig kwam gelijk binnen was perfect verpakt en top service
Ptima
Średnio oceniam czas dostawy dwa razy przesuwano mi datę dostawy
Tomos Parts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tomos Parts heeft de volgende resultaten bereikt:
top
Mijn bestelopdracht is naar tevredenheid afgehandeld.
Goed makkelijk onderdelen te vinden
n Fijne Tomos Dealer.
goed en snel
Is goed
Zeer snelle levering. ‘s middags besteld en de volgende morgen 8 uur in huis.
Geweldig kwam gelijk binnen was perfect verpakt en top service
Ptima