anonymous
Geweldig
goed
top
Goede ervaringen
Geweldige webshop met duidelijke informatie (ook voor leken) en tips wat er bij het gekozen artikel zou kunnen passen. Vriendelijke communicatie en snelle levering.
Sommige onderdelen zijn moeilijk in te schatten op de site ! Bij velgen moet je al een professionele kenner zijn om te weten wat getallen willen zeggen. De doorsnee van de velg is nog oké maar de dikte van de spaken ? Ik heb dan gemaild maar dat bleek ook geen succes, de velgen pasten naar hun zeggen niet en iedereen met zo een oud model rijd er mee rond ? Verwarrend dus, terug gestuurd en bij een winkel gaan informeren waar ik zag wat ik moest hebben.
Prima bedrijf
Super bedrijf. Fijne communicatie.
Zeer te vreden. Snelle levering. En alles compleet zoals ik besteld heb. Volgende keer als ik weer onderdelen nodig heb, zeker weer hier bestellen
Hele goede ervaringen Goede service
Tomos Parts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tomos Parts heeft de volgende resultaten bereikt:
Top
Goede producten voor een mooie prijs
Geweldig
goed
top
Goede ervaringen
Prima bedrijf
Super bedrijf. Fijne communicatie.
Hele goede ervaringen Goede service
Tomos Parts heeft de volgende resultaten bereikt: