Danielle van Houten Doldersum
- N.v.t
- Product of service:
- Bougies
Super
Gewoon top, overzichtelijke site en alles snel geleverd.
Tevreden over het product, duidelijk overzicht welke onderdelen bij welke type scooter horen.
heel goed
Je wordt altijd vriendelijk geholpen aan de telefoon
Top bedrijf👍
Ik ben goed geholpen door een super verkoper met alle uitleg. Binnen 1 dag heb ik mijn bestelling. Goeie zaak en snelle service. 🤗
Bestelling ging snel en probleemloos,gewoon prima.
snel,juist,corect
Top, alles snel geleverd.
Wel een goed bedrijf
Sneller dan het licht, super service!
Ik had een bestelling geplaatst en er was 1 product niet meegeleverd kan gebeuren klantenservice gebeld en ze zijden we sturen het vandaag op en je krijgt het morgen binnen ondertussen 4 dagen later nog niks binnen
Goed bedrijf met een Goed werkende website
Tomos Parts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tomos Parts heeft de volgende resultaten bereikt:
Super
Gewoon top, overzichtelijke site en alles snel geleverd.
heel goed
Je wordt altijd vriendelijk geholpen aan de telefoon
Top bedrijf👍
Bestelling ging snel en probleemloos,gewoon prima.
snel,juist,corect
Top, alles snel geleverd.
Wel een goed bedrijf
Sneller dan het licht, super service!
Goed bedrijf met een Goed werkende website
Tomos Parts heeft de volgende resultaten bereikt: