Do
- Aangekocht product
- Babykamer Kopenhagen
Werd telefonisch goed geholpen vandaar dat ik ook daar besteld heb
Heel goed!
Snelle levering, volgende dag in huis!
Heel blij en tevreden met het stapelbed die we bij tom & lily gekocht hebben. Top service en daarnaast snelle en prettige communicatie met Chiel. Na mijn bestelling kreeg ik meteen een bevestiging, maar ook bericht dat de levertijd wat langer zou duren en ik werd hier netjes van op de hoogte gehouden. Daarnaast echt een dikke plus dat ze het kwamen monteren, top service!
Leuke kraamcadeau gevonden
Super snel en kwaliteit!
Perfect, super snelle levering
Mijn eerste ervaring was geweldig!
Fantastisch
Negatief. Geen bericht gehad over 2 weken wachttijd voor verzending.
Snelle verzending!
Goed, vriendelijk bedrijf, mooie spullen, goede service. Wij hebben erg goede ervaringen met Tom& Lilly. Twee bestellingen waren te groot/zwaar om te verzenden, dus die werden persoonlijk langsgebracht.
Tom & Lilly verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tom & Lilly heeft de volgende resultaten bereikt:
Werd telefonisch goed geholpen vandaar dat ik ook daar besteld heb
Heel goed!
Snelle levering, volgende dag in huis!
Leuke kraamcadeau gevonden
Super snel en kwaliteit!
Perfect, super snelle levering
Mijn eerste ervaring was geweldig!
Fantastisch
Negatief. Geen bericht gehad over 2 weken wachttijd voor verzending.
Snelle verzending!
Tom & Lilly heeft de volgende resultaten bereikt: