Karlijn loozen
- Verbeterpunten of tips
- Niet!
- Aangekocht product
- Vloerkleed en molton
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Heel goed
Top
Heel prettig
Goed!
Heel gped
Top! Dank jullie wel. We zijn heel blij ermee.
Zeer tevreden! Bestelling werd de volgende dag meteen verzonden, dus geen opmerkingen. ☺️
Leider ist mein Paket nicht angekommen. DPD ist informiert
top
Zeer snelle en vriendelijke communicatie. Prima levering en super dat de meubels ter plekke worden gemonteerd en verpakkingen worden meegenomen!
Mijn kleindochter wordt grote zus. Zij wil ook graag een luiertas zoals mama. Een schot in de 🌹
Super slecht
Tom & Lilly verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tom & Lilly heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Heel goed
Top
Heel prettig
Goed!
Heel gped
Top! Dank jullie wel. We zijn heel blij ermee.
Leider ist mein Paket nicht angekommen. DPD ist informiert
top