5.7 /10

SterSterSterLege sterLege ster

checkbox53% beveelt Toiletmaat aan!

Tom

Uitstekend

Gehuurde plee

Twilight Productions

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heeeeeel slecht. Ik huur twee, op internet aangegeven beschikbare Dixie’s en moest ook gelijk betalen. Gedaan en kreeg daarna bericht dat ze niet beschikbaar zijn. Moet nu 2 á 3 weken wachten totdat ik mijn geld terugkrijg. Heeeeeeeeeel slecht dit.

Dixie’s

Jeffrey Littel

Positief, snel en n accuraat. Vriendelijk aan de telefoon

M. Bosma

prima en snel.

Dixi huur

TPV De Rijp

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte ervaring, op de dag van ons evenement werd de bestelling geannuleerd.

Plaszuil

AS Architecture BV

Snel en betrouwbaar

Erik van Rijswijk

Uitstekend !!

Renotoilet

Anne-Marieke van Raamsdonk

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Onbeschofte klantenservice, valt geen afspraken mee te maken en levert een dag te laat

Dixie

Helemaal goed, toilet keurig. Volgende keer neem ik weer dit bedrijf

Huur toilet

Casper

SterSterLege sterLege sterLege ster

Een mobiel toilet besteld voor een feest, vervolgens wordt een dag later zonder opgaaf van reden per e-mail gemeld dat het toilet eerder wordt gebracht en een week lang voor de deur zal blijven staan. “Er wordt maar een keer per week een route gereden naar locatie x” zou de reden zijn, maar hiervoor wel eerst moeten bellen voor uitleg. Het adres is bekend bij het bestellen waarbij de mogelijkheid is om een specifieke dag voor bezorging en ophalen aan te geven. Als er maar een keer per week wordt gereden waarom kan ik dan specifieke bezorg/ophaaldata aangeven op de site? Ik wil niet een week lang naar een mobiel toilet voor mijn raam kijken, laat staan moeten ruiken als ik er de dagen na het feest langs loop! Gelukkig de mogelijkheid om mijn bestelling kosteloos te annuleren.

Huur mobiel toilet

rian

SterSterSterHalve sterLege ster

positief. Alleen is het fijn om ook een bericht te krijgen wanneer het wordt opgehaald.

?

N

SterSterLege sterLege sterLege ster

Komen afspraken niet goed na, klantenservice is vriendelijk en helpt goed aan de telefoon maar de dingen die ik heb besproken is niks mee gedaan. De toilet is niet gebracht en gehaald op de afgesproken datum en tijd. Dit maakte het voor ons heel moeilijk omdat de toilet daardoor te vroeg werd gebracht (2 dagen eerder) en 2 dagen te laat werd opgehaald. De eigenaar en de buren van de tuin begonnen daarover te klagen. Ik heb dit juist aan de telefoon besproken en uitgelegd dat het voor ons echt belangrijk was het op de afgesproken datum te brengen en op te halen. Dit zou wel lukken werd er gezegd. Ook werd er gezegd dat er 1uur van te voren gebeld zou worden maar bij het brengen was dit 10 min en bij het halen stonden ze opeens voor de deur waardoor we er niet konden zijn. Hoe kunnen wij toegang bieden aan de locatie als we niet weten wanneer jullie komen? Het had kunnen gebeuren dat jullie voor een dicht hek stonden op deze manier. Daarnaast moest ik elke keer klachten aanhoren van de eigenaar van de locatie en hun buren omdat ze verwachten dat de toilet er alleen van vrijdag tot maandag zou staan en niet van woensdag tot woensdag. Daarnaast kreeg ik de toilet heel erg stoffig en vol spinnenwebben aangeleverd. Alleen een beetje water er overheen spuiten wat werd gedaan door jullie is geen goede reiniging. Ik heb meerdere doekjes moeten gebruiken om de toilet van binnen schoon te krijgen. De doekjes werden elke keer heel erg vies bruin.

Luxe toilet

Taha Aich

Was helemaal super georganiseerd. Netjes op tijd geleverd en opgehaald. Denken mee in een oplossing en alles was netjes schoon.

WC

Padmosgrondverzet en kraanverhuur

Goede afspraken

Bouw toilet

Toiletmaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Toiletmaat heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 5.7/10
  • checkEerste review geschreven op 2 mei 2018

Toiletmaat

Toiletmaat.nl is de goedkoopste mobiele toiletverhuurder. Bestel goedkoop en snel alle soorten toiletten. mobiel toilet standaard, mobiel toilet doorspoeling.

Puntweg 18J

prima en snel.

Dixi huur

TPV De Rijp

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte ervaring, op de dag van ons evenement werd de bestelling geannuleerd.

Plaszuil

AS Architecture BV