The farmers sheepdog
- Product of service:
- Huur toilet
Geen service en helemaal geen empathie
fijn bedrijf. wordt goed met je meegedacht en je vragen beantwoord. Op de hoogte houden en zeker goede service.
Ronduit slecht.
Uitstekend
Heeeeeel slecht. Ik huur twee, op internet aangegeven beschikbare Dixie’s en moest ook gelijk betalen. Gedaan en kreeg daarna bericht dat ze niet beschikbaar zijn. Moet nu 2 á 3 weken wachten totdat ik mijn geld terugkrijg. Heeeeeeeeeel slecht dit.
Positief, snel en n accuraat. Vriendelijk aan de telefoon
prima en snel.
Slechte ervaring, op de dag van ons evenement werd de bestelling geannuleerd.
Snel en betrouwbaar
Uitstekend !!
Onbeschofte klantenservice, valt geen afspraken mee te maken en levert een dag te laat
Zeer goede ervaring. Ze hebben heel erg met ons mee gedacht. Heel blij mee
Helemaal goed, toilet keurig. Volgende keer neem ik weer dit bedrijf
Toiletmaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Toiletmaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Geen service en helemaal geen empathie
Ronduit slecht.
Uitstekend
Positief, snel en n accuraat. Vriendelijk aan de telefoon
prima en snel.
Slechte ervaring, op de dag van ons evenement werd de bestelling geannuleerd.
Snel en betrouwbaar
Uitstekend !!