Mart Elderkamp
Bijzonder meedenkend bij bestellen, uiterst vriendelijke chauffeur bij plaatsing. Daar naast nog heel vriendelijk geprijsd
- Product of service:
- Mobiel toilet
Slechte ervaring met reiniging van het toilet. Toilet is gewoon bereikbaar maar reiniging is blijkbaar teveel moeite.
Snelle levering, goede prijs
20-08-2026 mobiel toilet besteld per 25-08 te leveren, rond 11.00 te leveren op lokatie, op 21-08 wijziging plaatsingstijd tussen 07.00 en 18.00 uur, echter niemand gezien op 25-08, ook niet op 26-08, na tel. contact bericht op 27-08 dat toilet op 28-08 geleverd zal worden!?😳, ik ben benieuwd!
Alles begon netjes voor mijn gevoel. Ik werd wel gebeld dat de levering een dag later was dan geboekt, maar dat vond ik geen probleem. Vervolgens is in de vakantieperiode zonder bericht het toilet 3 weken niet schoongemaakt zonder bericht. Nadat ik daar een klacht over heb ingediend werd er ineens gezegd dat "schoonmaken een extra service is, dit is niet waar je de 50 euro per week voor betaald". Terwijl hier wel degelijk mee geadverteerd wordt. Na uiteindelijk toch 1 week gecrediteerd te krijgen, halen ze vervolgens het toilet een week na afgelopen datum op en krijg ik daar alsnog een factuur van, waardoor het gecrediteerde bedrag alsnog ongedaan gemaakt is vanuit hun kant. Vervolgens bij je hier weer uren aan kwijt om hierover af te stemmen. Nog onduidelijk waar dit eindigt, maar ik wil jullie hier wel vast voor behoeden.
Vreselijk
Duidelijke communicatie over de levering. Het ophalen was alleen niet echt duidelijk.
Netjes en correct altijd
Snelle levering, keurig toilet
Een ontzettend fijn bedrijf, het enige negatieve wat ik zelf heb ervaren is dat er niet van te voren wordt gebeld waar wel om is gevraagd. Verder super !
Super slechte service!!
Slecht, op dag zelf bericht krijgen dat ze fout hebben gemaakt en niet kunnen leveren onder order te lang heeft stilgelegen….
Ik heb een hele slechte ervaring met Toiletmaat. Ik had een mobiel toilet besteld en betaald voor afgelopen vrijdag (26-06-2026) en deze zou rond de klok van 14:00 geleverd worden. Dit voor een eindexamenfeestje voor 45 a 50 man bij ons in de tuin. Werd ik om 11:00 gebeld door iemand van de planning dat ze de levering moesten annuleren omdat ze het in de planning niet rond kregen. Bij de meeste bedrijven is de klant koning, maar bij Toiletmaat is dit blijkbaar niet het geval
Zeer slechte communicatie. Te late levering en no show zonder bericht!!!
Toilet niet geleverd op de afgesproken dag en tijd vrijdagmiddag. Zaterdagochtend 3 uur bezig geweest om duidelijk te krijgen of er nog een toilet zou komen. Wordt blijkbaar bezorgd door Toilettaxi, toiletmaat is misschien alleen een tussenpersoon. Ik zou ergens anders bestellen.
Toiletmaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Toiletmaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering, goede prijs
Vreselijk
Netjes en correct altijd
Snelle levering, keurig toilet
Super slechte service!!
Zeer slechte communicatie. Te late levering en no show zonder bericht!!!
Toiletmaat heeft de volgende resultaten bereikt: