Van de Vlasakker
Ging prima, allen jammer dat er extra kosten bij kwamen omdat het niet op de route lag.
- Product of service:
- Huur toilet
Mijn ervaring is tot op heden perfect, hebben snel een dixie geplaatst voor een scherpe prijs en is een propere. Zou er zeker nog een keer gebruik van maken.
Slecht
Top
In vergelijking met andere verhuurbedrijven is toiletmaat goedkoop. Voor een smal budget is het dan ook een fijn bedrijf. De levering en het ophalen verliep wel wat rommelig, maar de de dixies waren op tijd en goed van kwaliteit.
Snelle levering en goede communicatie
Super Vertrouwd
zeer slecht
Tijdens het boeken kun je iedere gewenste datum kiezen en na het betalen niet meer! Dan bepaalt toiletmaat in eens de datum! Niet zo klantvriendelijk.
Super geholpen en perfecte service. Komen de afspraken na.
De wc zou worden schoongemaakt, 1 keer per week. Ik heb speciaal gebeld op de dag dat ze Moesten komen. Ze waren onderweg! Maar ze zijn niet langs geweest. Toen ik de dag erna belde werd er dood leuk gezegd dat ze pas maandag weer konden komen. Nu zit ik met een volle wc! Volgens contract komen ze 1 keer per week.
Super service. Snel en betrouwbaar in het contact en heel erg meedenkend. Daarnaast super vriendelijk en zakelijk tegelijkertijd.
Geen service en helemaal geen empathie
Toiletmaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Toiletmaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Slecht
Top
Snelle levering en goede communicatie
Super Vertrouwd
zeer slecht
Super geholpen en perfecte service. Komen de afspraken na.
Geen service en helemaal geen empathie
Toiletmaat heeft de volgende resultaten bereikt: