stapper
goede service
Prima service, alleen jammer dat de spijkergaatjes van de glaslatten niet afgewerkt is terwijl het kozijn al afgelakt is, nu moet je alsnog zelf gaan schilderen. Verder mooie kozijnen.
prima
Mooie kozijnen Hele goede service
Prima, Makelijk met de configurator de kozijnen samenstellen. Aan de hand van de werktekeningen controleren bestellen en leverdatum afspreken. Geleverd op de afgesproken datum. En gemonteerd zonder problemen. Alleen maar lof.
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit beprijs van de producten. Ook de informatie en service was goed.
Snelle levering, goede service en goede kwaliteit.
Het deurkozijn wat we besteld hebben bij Toelevering Online werd keur netje op tijd op de afgesproken datum helemaal compleet en goed geleverd
Telefonische service is prima, alleen door deze mail te sturen zijn jullie niet actueel want mijn kozijnen zijn nog niet geleverd
Een prima service en op de afgesproken tijd geleverd netjes ingepakt en stevig
Goede service goede spullen
Prima, alleen de controle tijdens een bel afspraak kan proffesioneler
Makkelijk je kozijn samenstellen op de site , levering altijd als afgesproken .... prima nazorg en service !!!!
Toelevering Online verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Toelevering Online heeft de volgende resultaten bereikt:
Toelevering Online
Nicolaus Ottostraat 11-07
7442 DV Nijverdal
prima
Mooie kozijnen Hele goede service
Snelle levering, goede service en goede kwaliteit.
Een prima service en op de afgesproken tijd geleverd netjes ingepakt en stevig
Goede service goede spullen