🛠 JH-KlusGarant 🛠

zeer positief het bevalt me goed om hier spullen te bestellen nette levering goed contact producten zien er top uit.

Antwoord Toelevering Online

Hi, Dankjewel voor het plaatsen van deze positieve review. Het is fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het bestellen op onze website, het contact met onze service afdeling, de kwaliteit van de kozijnen en de nette levering. Wij werken hier elke dag hard aan en dan is het heel erg mooi om deze feedback van een vakman te krijgen. Dankjewel voor je aanvulling deze sturen wij door naar de desbetreffende afdeling en mochten zij contact willen opnemen dit zeker zullen doen. We zien je graag terug bij een volgende bestelling op onze website. Vriendelijke groet, Team Toelevering Online

Sabrina

Zeer slechte ervaring, absoluut niet aan te raden

Antwoord Toelevering Online

Hi Sabrina, Op dit moment hebben wij contact met jullie over de service aanvraag en zijn wij bezig om dit naar tevredenheid op te lossen. Vriendelijke groet, Team Toelevering Online

Tjarco Beckman Massbouw

Zeer slechte communicatie

Antwoord Toelevering Online

Hi Tjarco, Wij vinden het vervelend dat je onze communicatie als slecht ervaart. Dit mag je niet van ons verwachten. Wij zullen in de week van 6 januari contact met jullie opnemen om een gepaste oplossing te vinden voor jullie probleem. Voor nu wensen wij jullie een goede jaarwisseling. Vriendelijke groet, Team Toelevering Online

Eigen Stekkie

Snel geleverd!

Antwoord Toelevering Online

Hallo, Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen. Wij vinden het fijn dat je zo tevreden bent over de kozijnen de snelle levering. Bij een volgende bestelling zien wij je graag terug op onze website. Vriendelijke groet, Team Toelevering Online

M. Saman

Bestelling (voor mij de eerste keer) kunststof kozijn/deur en aflevering prima verlopen.

Antwoord Toelevering Online

Hi Marcel, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het plaatsen van je eerste bestelling. Het is mooi om te lezen dat de website, de kwaliteit van de kunststof kozijnen en de snelle levering zo goed zijn bevallen. De aanvulling die je hebt gegeven zullen wij doorzetten naar de verantwoordelijke afdeling om te kijken of zij iets mee kunnen. Bij een volgende bestelling staan wij graag weer voor je klaar. Vriendeljjke groet, Team Toelevering Online

Carola

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Werkelijk waardeloos! Overal kan iets mis gaan, dat kan. Producten niet in orde, niet compleet noem maar op! Maar zoals Toeleveringonline hiermee omgaat is te triest voor woorden. Men reageert niet op mail (te druk geeft werkneemster Klantenservice aan), beloven van alles aan de telefoon en komen het keer op keer niet na. En het ligt altijd aan een andere partij waarmee ze samen werken of aan jouw eigen huis nooit aan hun zelf. Pas als je juridische/deskundige hulp inschakelt, komt er wat in beweging en halen ze bakzeil. De werknemers van HFT horren en Gevelbeheer Nederland, partijen die juliie zelf inschakelen hebben geen goed woord voor jullie over! Na 1,5 jaar zitten we nog met de laatste issues. Echt te triest voor woorden!

Antwoord Toelevering Online

Hallo Carola, Wij hebben jullie review gelezen en vinden het vervelend dat jullie je niet gehoord voelen. Dat het zelfs leidt tot deze negatieve beoordeling. Wij willen graag met jullie in gesprek om samen tot een gepaste oplossing te komen. In de week van 6 januari zullen wij contact met jullie opnemen. Voor nu wensen wij jullie een fijne jaarwisseling. Vriendelijke groet, Team Toelevering Online

dokter lasdok

prijs kwaliteit is goed

Antwoord Toelevering Online

Hi, Dankjewel voor het plaatsen van deze positieve review. Wij zijn blij dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en prijs verhouding van onze kozijnen. Het is mogelijk om bij ons een offerte aan te vragen voor maatwerk. Dit is wel voor klanten met een zakelijk account. Mocht je vragen hierover hebben kun je altijd contact met ons opnemen. Voor nu wensen wij je een goede jaarwisseling en een gezond 2025 toe. Vriendelijke groet, Team Toelevering Online

geen naam

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik wil deze mails niet meer van u ontvangen, ik heb mij hiervoor niet opgegeven.

Antwoord Toelevering Online

Hallo, Wij vinden het jammer dat jullie geen informatie meer van ons willen ontvangen. U kunt zich afmelden onderaan de mailingen die je ontvangt. Intern zullen wij het doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Vriendelijke groet, Team Toelevering Online

R. Teeuwen

Uitstekend

Antwoord Toelevering Online

Hi, Om de een of andere reden hebben wij je review gemist. Hij is vandaag opgepopt, wij willen je bedanken voor het plaatsen de positieve review. Fijn dat je zo tevreden bent over onze kozijzen, de service en de snelle levering. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling op onze website. Vriendelijke groet, Team Toelevering Online

vanive

Snelle levering en nette prijs

MA

slechte communicatie

Antwoord Toelevering Online

Hi, Wij vinden het jammer dat je de communicatie niet als prettig ervaart. Wij werken hier hard aan en hopen dat wij je in de toekomst beter kunnen helpen. Bij een volgende bestelling zien wij je graag weer terug op onze website. Vriendelijke groet, Team Toelevering Online

J.kloosterboer

Juist geleverd in het aangegeven tijdslot de geleverde kozijn en glas in goede staat ontvangen duidelijke instructies op de site

Antwoord Toelevering Online

Hoi, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te plaatsen. Fijn dat het kozijn in goede staat is geleverd, dat de communicatie helder en duidelijk is. Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op. Bij een volgende bestelling zien wij je graag weer terug op onze website. Vriendelijke groet, Team Toelevering Online

Klusbedrijf N. Schuurman

Super!

Antwoord Toelevering Online

Hi, Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen. Dat een proffesional ons als super omschrijft, vinden wij een erg fijn compliment. Het is mooi om te lezen dat je onze kozijnen, de levering en service zo waarderd. Bij een volgende bestelling staan wij graag weer voor je klaar. Vriendelijke groet, Team Toelevering Online

Tonny

Super, Al meerdere keren besteld en altijd op tijd en goede kwaliteit.

Antwoord Toelevering Online

Hoi Tonny, Wij vinden het erg mooi dat je aangeeft na meerdere bestellingen nog steeds zo tevreden te zijn. Dat je de kwaliteit van de kozijnen en de tijdige levering zo kunt waarderen. Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen. We zien je graag weer terug op onze website bij een volgende bestelling. Vriendelijke groet, Team Toelevering Online

Buckbouw

Helemaal top

Antwoord Toelevering Online

Hoi, Wat ontzettend fijn dat je helemaal tevreden bent met onze service, kwaliteit van de kozijnen en de levering. Dat onze website en aanbod aanlsuit bij jullie wensen. Dankjewel dat je meedenkt en een aanvulling geeft, deze zullen wij delen met de verantwoordelijke afdeling. Wij zien jullie graag weer terug op onze website, mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Vriendelijke groet, Team Toelevering Online

Geantwoord op

Toelevering Online verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Toelevering Online heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 29 november 2019

Toelevering Online

Bij Toelevering Online stel zelf eenvoudig je maatwerk kozijnen samen. Wij leveren maatwerk houten, kunststof en aluminium kozijnen al vanaf 5 werkdagen op elke gewenste locatie!

Nicolaus Ottostraat 11-07

J.kloosterboer

Klusbedrijf N. Schuurman

Super!

Tonny

Super, Al meerdere keren besteld en altijd op tijd en goede kwaliteit.

Buckbouw

Helemaal top