Smeets realisatie Holding bv
netjes verzorgd en verpakt.
Prima geleverd, ook de nageleverde ruit, maar niet volgens bestelling is het losgeleverde bovenlicht, volgens bestelling en tekening zou dat vast in het kozijn zijn. gevolg: bovenraam is nog kleiner dan gewenst. In de omschrijving staat dat alle glas opgeklost dient te worden, dus daarvoor glasklosjes gekocht. Bleek het glas toch vast geleverd te zijn, is fijn. maar vermeldt dat dan ook.
Duidelijke website. Goede mogelijkheden en snelle levering
Goed, bestel al meerdere jaren kozijn bij toelevering online. Ze leveren mooie producten waar onze klanten zeer tevreden over zijn. Hoop in de komende jaren nog op een fijne samenwerking met toelevering online!
Ziet er netjes uit ! Zeker waar voor je geld. Zijn wat verbeter puntjes, maar meeste mensen zien dat niet. Ook handig op een weggooi bok. Kan zo de kachel in. Jammer van de afgebroken schroeven, hadden een haakse slijper nodig. Anders kregen we het kozijn er niet in. Maar daar zie je nu niets meer van. Ben zeer tevreden!
Mooie kozijnen,zeer goede leverancier Duidelijke informatie over levering,bestelde kozijnen zijn goed gecontroleerd door toelevering online En een prettig contact bij vragen! TOP
Perfect bedrijf
ik heb het prima ontvangen nu nog momteren
Werkt niet meer
Prima service, goede ondersteuning na bestelling en netjes op afgesproken plek geleverd op de gevraagde datum. Mooie kwaliteit en afwerking.
Maatwerk offerte duurt langer dan een maand, slechte terugkoppeling
Top ervaring
Prima product en levering volgens afspraak. Top!
Goed product van goede kwaliteit
Snel, vakkundig, komen afspraken na!
Toelevering Online verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Toelevering Online heeft de volgende resultaten bereikt:
Toelevering Online
Nicolaus Ottostraat 11-07
7442 DV Nijverdal
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatie over Feedback Companyβs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
Duidelijke website. Goede mogelijkheden en snelle levering
Perfect bedrijf
ik heb het prima ontvangen nu nog momteren
Werkt niet meer
Maatwerk offerte duurt langer dan een maand, slechte terugkoppeling
Top ervaring
Prima product en levering volgens afspraak. Top!
Goed product van goede kwaliteit
Snel, vakkundig, komen afspraken na!
Toelevering Online heeft de volgende resultaten bereikt:
Toelevering Online