E=mc2 totale projectinrichting
snelle en correcte levering, mooie kozijnen voor goede prijzen
altijd keurig optijd en na alle bestellingen nog geen klacht of mankement gehad!! TOP!! Alleen vind ik het prijsverschil tussen website en maatwerkofferte extreem.... +50% bijv: als een kozijn 5cm groter is dan de max maat die de website aangeeft. (daarom 1 ster ervanaf)
Fijne service en klantenservice inbspeciaal Kirsten
prima kwaliteit
super duidelijke site prima te bestellen en prima levering
Bij toelevering online een kozijn met dubbele deur gekocht. Het is op de afgesproken tijd geleverd en het ziet er heel mooi uit. We zijn erg tevreden. Eigenlijk over alles. Duidelijke uitleg, op de site en later ook aan de telefoon en een correcte levering. En dat alles ook nog voor een nette prijs.
Snelle en goede levering , helpdesk is erg behulpzaam.
Fijne samenwerking snel contact
Sampleaanvraag kunstof gedaan kleurwaaier op gestuurd gekregen geld voor betaald maar de kleuren die er op staan zijn niet voor alle merken kozijnen fijn dat ze dat erop vermelden welke kleur op welk type kozijn. En op de site staan kleuren die niet op mijn waaier staan ik betaal hier voor maar heb er eigenlijk niks aan.
Verkeerde informatie bij product geleverd
Jullie hebben inmiddels bijna alles vervangen bij ons en we zijn meer dan tevreden. Top kwaliteit, goede service en nette afwerking.
Bij de orderbevestiging kreeg ik een leverdatum gemeld. Echter het blijkt niet de echte datum van de levering te zijn maar de eerste dag van de week waarin geleverd gaat worden. Je kunt dus niet lekker een (vooruit) planning gaan maken! Pas wanneer je een lever bevestiging mail krijgt kun je gaan plannen. Toelevering online doet er goed aan in de orderbevestiging een week nummer te vermelden i.p.v. een leverdatum! Toelevering online heeft contact met mij opgenomen over deze review. Ze geven eerlijk toe dat ze duidelijker moeten communiceren over de verwachte leverdatum/levertijd! Er is mij toegezegd dat ze het intern gaan oplossen. Voor beiden is het probleem nu naar tevredenheid opgelost.
Prima, mooi kozijn!
netjes verzorgd en verpakt.
Prima geleverd, ook de nageleverde ruit, maar niet volgens bestelling is het losgeleverde bovenlicht, volgens bestelling en tekening zou dat vast in het kozijn zijn. gevolg: bovenraam is nog kleiner dan gewenst. In de omschrijving staat dat alle glas opgeklost dient te worden, dus daarvoor glasklosjes gekocht. Bleek het glas toch vast geleverd te zijn, is fijn. maar vermeldt dat dan ook.
Toelevering Online verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Toelevering Online heeft de volgende resultaten bereikt:
Toelevering Online
Nicolaus Ottostraat 11-07
7442 DV Nijverdal
Fijne service en klantenservice inbspeciaal Kirsten
prima kwaliteit
super duidelijke site prima te bestellen en prima levering
Snelle en goede levering , helpdesk is erg behulpzaam.
Fijne samenwerking snel contact
Verkeerde informatie bij product geleverd
Prima, mooi kozijn!
netjes verzorgd en verpakt.
Toelevering Online heeft de volgende resultaten bereikt:
Toelevering Online