9.2 /10

checkbox95% beveelt TK Home Solutions (NL) aan!

Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

Van de Voort

Uitstekend helemaal tevreden klant(bk)

De goede

J van beugen

Dirk Wolf

M. Van Rij

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Hartelijk dank voor uw positieve reactie – daar doen we het voor. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan we natuurlijk graag weer voor u klaar. TK Home Solutions

Van der Velden

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Hartelijk dank voor uw positieve woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de lift, de service en onze medewerkers. We staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet TK Home Solutions

Hr Eijkelenboom

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet TK Home Solutions

Lamers

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Wat fijn om te horen dat de lift perfect werkt! Bedankt voor uw terugkoppeling. We wensen u veel gemak en comfort met uw lift! Met vriendelijke groet: TK Home Solutions

Hendriks

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met de montage! We geven dit compliment graag door aan onze monteur. Veel plezier en gemak gewenst met de lift! Met vriendelijke groet TK Home Solutions

Bakker

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Bedankt voor uw mooie reactie! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet: TK Home Solutions

Winkelaar

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor het delen van uw ervaring. We blijven ons graag inzetten om u goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groet: TK Home Solutions

Braam

Prima 100% tevreden zelfs een vriend aangeraden bij jullie en die hebben nu ook een TKE lift.(bk)

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Wat geweldig om te horen dat u 100% tevreden bent en ons zelfs heeft aangeraden aan een vriend! Dat waarderen we enorm. Fijn dat ook zij nu gebruikmaken van een TKE lift. Dank u wel voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet: TK Home Solutions

Keizer

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Fijn om te horen dat alles prima is verlopen! Bedankt voor uw terugkoppeling. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan we natuurlijk voor u klaar. Met vriendelijke groet: TK Home Solutions

Florusse

Prima(bk)

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Bedankt voor uw reactie! Goed om te horen dat het onderhoud op tijd is uitgevoerd. We doen ons best om afspraken zorgvuldig en tijdig na te komen. Mocht u in de toekomst nog iets willen delen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet: TK Home Solutions

Koerner

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat de communicatie vanuit kantoor niet helemaal naar wens was. We nemen dit serieus en bekijken hoe we dit kunnen verbeteren. Fijn dat u de tijd nam om dit met ons te delen! Met vriendelijke groet: TK Home Solutions

De vries

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Fijn om te horen dat alles prima werkt! Bedankt voor uw reactie – daar doen we het voor. 😊 Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet: TK Home Solutions

Geantwoord op

TK Home Solutions (NL) verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

TK Home Solutions (NL) heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 8 februari 2016

TK Home Solutions (NL)

Een traplift, plateaulift of huislift van thyssenkrupp TK Home Solutions (voorheen thyssenkrupp) betekent veiligheid en comfort in uw woning. TK Home Solutions is uw betrouwbare partner sinds 1957.

Van Utrechtweg 99

2920 CB Krimpen aan den IJssel

Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

Van de Voort

Uitstekend helemaal tevreden klant(bk)

De goede

J van beugen