9.3 /10

checkbox95% beveelt TKE Home Solutions (Nederland) aan!

Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
9.6/10
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

H. Verhoeven

Uitstekend

Mw Arrias

Werk wordt goed gedaan. Ed.J

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Goed om te horen dat uw tevreden bent over het werk van onze monteur Ed.

A van Maren

Keurig, door Brian en Quint

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Goed om te horen dat u tevreden bent! Bedankt voor uw review.

K.S. Elvery

Zeer tevreden met de werkzamdeden van uw monteur

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Bedankt voor het schrijven van een review!

Poppinga

Traplift bevalt goed. Is 2 jaar geleden geplaatst en sindsdien goed onderhouden door Ronald k. Service monteur

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Bedankt voor uw review! We geven uw complimenten door aan Ronald.

Horst

Alles geen naar wens snelle levertijd

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Dank u wel voor uw positieve beoordeling!

Wilgenburg

Zeer tevreden over de service van tke home solutions

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Goed om te horen dat de lift altijd naar wens werkt en dat het onderhoud als prettig wordt ervaren. We geven dit compliment graag aan hem door.

Van den Assen Renting

Alles is heel soepel gegaan van het inmeten van Arthur tot het monteren van installateur Brian

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fantastisch om te horen dat alles zo soepel is verlopen, van het inmeten door Arthur tot de montage door Brian.

Goedhart

De lift werkt goed. De lift word goed onderhouden door Melvin. We zijn erg tevreden en de service is ook goed. Als er problemen zijn dan staan ze ook altijd klaar om te helpen.

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de lift goed werkt en dat u tevreden bent over het onderhoud door Melvin.

Motzo

Wij hebben al 7 jaar lift van Tke. De lift werkt altijd goed en de service is top! De lift word elk jaar goed onderhouden door melvin en we zijn zeer tevreden!

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u al 7 jaar tevreden gebruikmaakt van uw lift en dat deze altijd goed werkt.

Vrijer

Ik ben heel blij met de lift. De lift werkt altijd goed en word ook goed onderhouden door melvin. De lift werd heel snel geleverd en alles was goed geregeld!

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Hartelijk dank voor uw fijne review!

Ed.

Goed monteur Ed Jongbloed.

Bedankt voor uw review!

Kolstein.

We hebben de lift 2 jaar en zijn super tevreden. De lift is gemonteerd door melvin en Jordi en word altijd goed onderhouden door hun. De levering was heel snel vanwege de persoonlijke omstandigheden en De service is grandioos!

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Wat fijn om te lezen dat u al twee jaar zo tevreden bent. Goed om te horen dat de montage en het onderhoud door Melvin en Jordi als prettig en zorgvuldig worden ervaren. Groeten, TKE Home Solutions

Familie

Supergoed!!!

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Bedankt voor uw positieve review!

Muller

Wij hebben sinds 2013 een traplift van ThyssenKrupp, nu tke. De lift werkt goed en als er problemen zijn staat Tke altijd klaar. De lift word ook altijd goed onderhouden door Melvin, Virgil en John. Wij zijn zeer tevreden!

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Wat fijn om te horen! We geven uw compliment door aan onze monteurs. Mvg, TKE Home Solutions

Geantwoord op

TKE Home Solutions (Nederland) verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

TKE Home Solutions (Nederland) heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 8 februari 2016

TKE Home Solutions (Nederland)

Een traplift, plateaulift of huislift van TKE Home Solutions (voorheen thyssenkrupp) betekent veiligheid en comfort in uw woning. TKE Home Solutions is uw betrouwbare partner sinds 1957.

Van Utrechtweg 99

2920 CB Krimpen aan den IJssel

Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
9.6/10
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

H. Verhoeven

Uitstekend

Mw Arrias

Werk wordt goed gedaan. Ed.J

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Goed om te horen dat uw tevreden bent over het werk van onze monteur Ed.

A van Maren

Keurig, door Brian en Quint

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Goed om te horen dat u tevreden bent! Bedankt voor uw review.

K.S. Elvery

Zeer tevreden met de werkzamdeden van uw monteur

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Bedankt voor het schrijven van een review!

Poppinga

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Bedankt voor uw review! We geven uw complimenten door aan Ronald.

Horst

Alles geen naar wens snelle levertijd

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Dank u wel voor uw positieve beoordeling!

Wilgenburg

Zeer tevreden over de service van tke home solutions

Van den Assen Renting

Goedhart

Motzo

Vrijer

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Hartelijk dank voor uw fijne review!

Ed.

Goed monteur Ed Jongbloed.

Bedankt voor uw review!

Kolstein.

Familie

Supergoed!!!

Antwoord TKE Home Solutions (Nederland)

Bedankt voor uw positieve review!

Muller

TKE Home Solutions (Nederland) heeft de volgende resultaten bereikt: