9.3 /10

checkbox95% beveelt TK Home Solutions (NL) aan!

Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

Hollenkamp

Heer Hos

SterSterSterSterLege ster

Qua onderhoud en service is het prima.(bk)

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Bedankt voor uw beoordeling en fijne woorden over onze service en het onderhoud. Goed om te horen dat u tevreden bent over de traplift en onze medewerkers. Met vriendelijke groet, TK Home Solutions

Mw Hoogers.

Altijd goed(bk )

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw vertrouwen! Wat fijn om te horen dat u steeds goede ervaringen heeft met onze service. Met vriendelijke groet, TK Home Solutions

Looijen.

Hartstikke Goed.(bk)

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en de traplift. We waarderen uw positieve woorden enorm en staan uiteraard voor u klaar als u nog vragen heeft. Met vriendelijke groet, TK Home Solutions

Mw Hoogeboom

Geweldige Service al 13 jaar lang blij met Brian top gozert (bk)

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Wat fantastisch om te lezen dat u al 13 jaar tevreden bent en zo lovend bent over onze service. Hartelijk dank voor uw vertrouwen en trouwe klant zijn. Met vriendelijke groet, TK Home Solutions

De Heer Bommer

Tot nu toe positief(bk)

Mw Koning

Vriendelijk (bk)

Hardebol

Evers

Vrijer

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, snelheid en onze medewerkers. We waarderen uw compliment enorm. Met vriendelijke groet, TK Home Solutions

Van den Boogaard

Meddeler

Koetsier

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo blij bent met onze service. Met vriendelijke groet, TK Home Solutions

Zeeman

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, TK Home Solutions

Boon

Antwoord TK Home Solutions (NL)

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service en dat u de adviezen als waardevol hebt ervaren. We staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, TK Home Solutions

Geantwoord op

TK Home Solutions (NL) verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

TK Home Solutions (NL) heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 8 februari 2016

TK Home Solutions (NL)

Een traplift, plateaulift of huislift van thyssenkrupp TK Home Solutions (voorheen thyssenkrupp) betekent veiligheid en comfort in uw woning. TK Home Solutions is uw betrouwbare partner sinds 1957.

Van Utrechtweg 99

2920 CB Krimpen aan den IJssel

Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

Hollenkamp

Heer Hos

SterSterSterSterLege ster

Qua onderhoud en service is het prima.(bk)

Mw Hoogers.

Altijd goed(bk )

Looijen.

Hartstikke Goed.(bk)

Mw Hoogeboom

Geweldige Service al 13 jaar lang blij met Brian top gozert (bk)

De Heer Bommer

Tot nu toe positief(bk)