Juul nuij
Het is heel leuk. 🥰 ik lees het altijd voor ik ga slapen. er staan leuke posters in en leuke bij passende strips.ik geef het een 10 op de 10.
Leuk en gezellig blad
echt leuk, grappig en gezellig leesblad
Tina is fantastisch! Elke Tina wordt wel 60 keer gelezen
Heel goed, leuk blad. Ik las het vroeger zelf en mijn kinderen nu ook
Leuk en grappige strips
Nog steeds leuk! Maar ik vind de oude tina leuker (mooier getekend) dan de moderne strip. Mijn dochter daarentegen weet niet beter en vindt het sowieso een geweldig blad!
Elke week een feestje op de deurmat
Heel erg leuk blad! M'n dochter kijkt er elke week weer naar uit!
Wij hebben goede ervaringen met tina. Ik vroeger rond het jaar 2000 al en nu mijn eigen dochter van 10 jaar ook.
Erg leuk blad met leuk items🥰
De Tina werkt bij ons lekker motiverend qua leesvaardigheid. Lekker korte stukjes en er wordt wcht wel gelezen voor de lol! Top!
Ik vind de Tina geweldig het is echt mijn lievelings magazine ik fiets altijd snel uit school op de dag dat de nieuwe Tina komt
Met sinterklaas heb ik een abonnement op Tina gekregen. Wat een verrassing was dat! Ik vind het echt superleuk om te lezen. Stiekem vindt mama het ook nog steeds leuk. Ik moet de Tina dan echt terug vragen aan mama. Ze las Tina zelf ook als klein meisje. Het is vaak dus echt ons mama dochter momentje
Super leuk blad voor jonge meiden. Mijn dochter zit nog net niet bij de brievenbus te wachten elke week! Elke week weer leuke strips, kledingtips en puzzels.
Tina.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tina.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Leuk en gezellig blad
echt leuk, grappig en gezellig leesblad
Tina is fantastisch! Elke Tina wordt wel 60 keer gelezen
Heel goed, leuk blad. Ik las het vroeger zelf en mijn kinderen nu ook
Leuk en grappige strips
Elke week een feestje op de deurmat
Heel erg leuk blad! M'n dochter kijkt er elke week weer naar uit!
Erg leuk blad met leuk items🥰
Tina.nl heeft de volgende resultaten bereikt: