Philou Snel
Het is heel leuk en ook leerzaam. En het is iedere week weer een verrassing!
Tina is een heel leuk tijdschrift voor meiden. Ik kan de hele avond een Tina lezen, want als je begint is het super moeilijk om te stoppen. Ik kijk iedere dinsdag gelijk in de brievenbus of er een nieuwe Tina is. Ik raad een Tina abonnement zeker aan. Ik ben 10 en vind het super leuk maar mijn zusje van 8 leest ook mee.
Veel strips, ik zou meer interviews leuk vinden. Of nieuws over artiesten, fashion en make-up. De posters vind ik heel leuk.
Ik heb het abonnement afgesloten voor de verjaardag van mijn kleindochter vorig jaar. Zij is er heel blij mee. Ik wil hier zeker nog een aantal jaar mee doorgaan zolang zij hem blijft lezen. Wellicht kan haar zusje het later van haar overnemen als ze dat wil. In mijn tienerjaren las ik de Tina al en heb daar leuke herinneringen aan!
Heel leuk magazine Dochter kijkt er altijd naar uit en heeft er uren plezier van.
Mijn kleindochter vindt de Tina erg leuk en kijkt er wekelijks naar uit als de Tina weer in de bus valt
Super
Ik ben elke week blij als de Tina op de deurmat valt. Ik lees ‘m meteen van begin tot eind helemaal uit.
Ik lees de Tina nu al een tijdje. Ik vind het echt superleuk! Ik mocht een keertje meedoen in het Tina Testteam. Ik vind de strips, puzzels en de prijsvragen te gek. En de blunder van de week lees ik graag.
Het is elke week een feestje als de Tina binnenkomt. Mijn dochter van 10 geniet er elke keer weer van.
Mijn dochter kijkt iedere week weer uit naar "het Tina" moment. Ze leest ze altijd in één ruk uit. Erg blij is ze er mee! Wel is het jammer dat Noortje er niet iedere week meer in staat, maar daar hebben we een oplossing op gevonden door zo nu en dan een Noortje strip te bestellen! ;)
Hartstikke gezellig leuk leesplezier
Mijn dochter is er gek op!
Goed en leuk
Namens mijn dochter Liv: Tina is een super leuk blad om te lezen! De strips zijn heel erg leuk. Maar ook de outfits en leuke spulletjes. Ik kan altijd niet wachten tot de Tina weer komt!
Tina.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tina.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Super
Hartstikke gezellig leuk leesplezier
Mijn dochter is er gek op!
Goed en leuk
Tina.nl heeft de volgende resultaten bereikt: