9.5 /10

checkbox99% beveelt Tina.nl aan!

Daisy van Beek

Dankzij de Tina is mijn dochter het lezen wel leuk gaan vinden.

Antwoord Tina.nl

Dat is een geweldig compliment! Heel fijn om te horen dat uw dochter met plezier leest dankzij Tina. Wij wensen haar veel leesplezier toe! 🩷

Ninette Klein Gunnewiek

Mijn dochter vind het heel leuk om te lezen!

Wij wensen jouw dochter veel leesplezier toe!🩷

Manouk

Het lezen van de Tina bezorgd mij een glimlach.

Superleuk om te horen Manouk! Veel leesplezier! 🩷

Kim

Altijd goede communicatie en een leuk blad voor tieners

Antwoord Tina.nl

Bedankt voor je positieve review!

Daisy

Super leuk

Veel plezier met Tina! 🩷

J. Brakel

SterSterSterSterLege ster

Onze 10-jarige dochter kijkt altijd uit naar de dag waarop de Tina weer door de brievenbus valt. Ze moet snel zijn, want haar 8-jarige zusje ligt op de loer. Het is een leuk, divers tijdschrift met voor elk wat wils (en voor mama een stukje jeugdsentiment 😉).

Antwoord Tina.nl

Superleuk om te horen! Veel leesplezier gewenst voor de meiden en natuurlijk ook een beetje voor jou. 😉🩷

Anna van der Luijt

Megaleuk om te horen dat je zo geniet van Tina! 🩷

Sofia Spaan

leuk blad, ik wacht op woensdag altijd op de postbode

Linda

Mijn dochter leest de Tina elke week met veel plezier, zoals ik dat vroeger ook deed.

Maria Kooistra

Vrolijk, kleurrijk en feelgood

Melissa

Wij vinden het Tina tijdschrift hartstikke leuk, wij maken samen altijd de quizzen en kijken wat de kleding tips zijn.

Jeanette

Leuk verhalen en tekeningen. Past goed bij de huidige tijd

De Vries

Mijn dochter van 10 jaar vind de Tina geweldig. Ze kijkt elke week erna uit dat hij weer door de brievenbus valt.

Samantha Pul

Tina is een vrolijk blad. Door de leuke vormgeving en inhoud van Tina is mijn dochter die lezen niet leuk vind zelfs uit zichzelf gaan lezen. Ze kan nooit wachten totdat de nieuwe Tina weer op de mat ligt. Daarnaast sluit het blad echt aan bij de interesses van mijn dochter.

Tina.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Tina.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 14 augustus 2024

Tina.nl

Tijdschrift Tina is het leukste weekblad voor meiden van 8 tot 12 jaar. Je vindt er spannende strips, zoals Suus & Sas, Noortje en nog veel meer. Elke week lees je interviews met sterren, krijg je tips, leuke DIY’s, recepten, grappige quizzen, posters en kledingtips.

Daisy van Beek

Dankzij de Tina is mijn dochter het lezen wel leuk gaan vinden.

Ninette Klein Gunnewiek

Mijn dochter vind het heel leuk om te lezen!

Wij wensen jouw dochter veel leesplezier toe!🩷

Manouk

Het lezen van de Tina bezorgd mij een glimlach.

Superleuk om te horen Manouk! Veel leesplezier! 🩷

Kim

Altijd goede communicatie en een leuk blad voor tieners

Antwoord Tina.nl

Bedankt voor je positieve review!

Daisy

Super leuk