9.5 /10

checkbox99% beveelt Tina.nl aan!

Noé

Leuk

Marlies Knaap

Super leuk tijdschrift. Mijn dochter leest met veel plezier (en ik lees het soms even gezellig met haar mee ;-)) Wij zijn erg enthousiast.

E Baas

Veel leuke strips

Linda

Leuk tijdschrift, dochter kijkt er elke week naar uit om deze te ontvangen!

Anna

SterSterSterSterLege ster

Ik vind het leuk om te lezen en ik heb er echt andere dingen mee ontdekt zoals andere spelletjes en strips.

Eke

Als jong meisje las ik de Tina met veel plezier. Nu is mijn dochter lid van dit leuke weekblad. Ze kijkt elke week uit naar de dinsdag omdat dan de Tina weer op de mat ligt. Diezelfde avond heeft ze hem al helemaal uitgelezen en samen doen we de testjes en beantwoorden we de vragen. We genieten er beide van!

Maral

Vroeger keek ik elke week uit naar het moment dat de nieuwe Tina op de mat viel. Het was echt een klein feestje. Zodra ik hem zag liggen, pakte ik hem meteen en zocht ik een rustig plekje om alles op mijn gemak door te bladeren. Wat ik zo leuk vond aan Tina, waren de grappige strips en herkenbare verhalen. De avonturen van meiden van mijn leeftijd zorgden ervoor dat ik mezelf er vaak in herkende. Soms ging het over vriendschap, school of verliefd zijn – onderwerpen die precies aansloten bij wat ik zelf meemaakte. Dat gaf een fijn gevoel, alsof ik niet de enige was. Ook de puzzels en testjes vond ik geweldig. Welke soort vriendin ben jij? Of: hoe goed ken jij je beste vriendin? Samen met mijn vriendinnen maakten we die testjes en moesten we vaak lachen om de uitkomsten. We knipten soms plaatjes uit voor in ons plakboek of hingen posters op in onze kamer. Tina was voor mij meer dan alleen een tijdschrift. Het was een moment van ontspanning, fantasie en plezier. Het bracht me inspiratie, liet me lachen en zorgde voor mooie herinneringen met vriendinnen. Als ik er nu aan terugdenk, krijg ik meteen weer dat vrolijke gevoel van vroeger. En precies dit ervaart mijn dochter nu ook, hoe leuk!

Mariska.

SterSterSterHalve sterLege ster

Tessa Burger

Geweldig!!

Geesje

Dochter zit nog net niet te wachten bij de brievenbus. :-)

Daisy Kaal

Mijn dochter van 9 jaar leest erg graag in de Tina, ze leest iedere avond voordat ze gaat slapen.

Astrid

leuk blad

Kim Dokter

Mijn dochter vind het een heel leuk tijdschrift. Het is een mooie middenmoter voor beginnende tieners zonder dat de focus op uiterlijk vertoon gericht is. De thema’s spreken aan voor jonge meiden. Verhouding strips en informatie/tekst is goed. Het enige nadeel wat wij ervaren is dat het magazine wel eens beschadigd geleverd wordt. Dit door bijvoorbeeld de regen of onzorgvuldigheid tijdens transport. Ik denk dat iets van een verpakking, dit kan op duurzame manieren, al een hoop zal voorkomen.

Marja

Mijn dochter van 9 leest de Tina in 1 adem uit. Sluit goed aan op haar interesses.

Eline

Super leuk meiden tijdschrift. Wordt hier altijd helemaal uitgelezen.

Tina.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Tina.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 14 augustus 2024

Tina.nl

Tijdschrift Tina is het leukste weekblad voor meiden van 8 tot 12 jaar. Je vindt er spannende strips, zoals Suus & Sas, Noortje en nog veel meer. Elke week lees je interviews met sterren, krijg je tips, leuke DIY’s, recepten, grappige quizzen, posters en kledingtips.

Noé

Leuk

Marlies Knaap

E Baas

Veel leuke strips

Linda

Leuk tijdschrift, dochter kijkt er elke week naar uit om deze te ontvangen!

Anna

Eke

Maral

Mariska.

SterSterSterHalve sterLege ster

Tessa Burger

Geweldig!!

Geesje

Dochter zit nog net niet te wachten bij de brievenbus. :-)

Daisy Kaal

Astrid

leuk blad

Kim Dokter

Marja

Eline

Super leuk meiden tijdschrift. Wordt hier altijd helemaal uitgelezen.

Tina.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10