9.5 /10

checkbox99% beveelt Tina.nl aan!

Linda Michielse

Onze 3 dochters lezen het van a tot z uit.

EFK

Het wekelijkse hoogtepunt in de brievenbus. Alleen jammer dat we er niet 3 krijgen. Delen met mijn zussen is soms lastig.

Marijke Vierwind

Mijn kleindochter is er heel blij mee, zit er elke woensdag middag klaar voor, en stimuleert het lezen.

Anouk

SterSterSterSterLege ster

Mijn dochter zit erop te wachten elke week!!

Amy van de Wiel

Ik geniet erg van de Tina elke week, echt een tof magazine! Ik ben ontzettend blij als de postbode de nieuwe editie heeft bezorgd. De interviews, strips en eigenlijk alle artikelen vind ik helemaal geweldig!

Noortje Ent - estherent86@gmail.com

Tina is super de puper leuk, er staan leuke strips in,je kan zelf in de Tina komen,er staan ook heel veel quizjes in dus super leuk.

Arya

Heel erg leuk

Suzabbe

Leuk. Mijn dochter (8) is elke week blij als de post weer de Tina heeft gebracht. Ook mijn zoon (11) leest de Tina.

Sonja van Melis-Derksen

Goed en leuk maar wordt slecht gelezen door mijn dochter 😅

Cyrina

Onze dochter kijkt elke woensdag uit naar moment dat de Tina bezorgd wordt.

M. Jongmans

Super leuk blad... dochters zijn altijd helemaal blij als hij weer op de mat ligt en natuurlijk ook meteen hele discussies over wie welke poster krijgt voor op hun kamer te hangen. Top tijdschrift!

Charron

Wat een leuk tijdschrift. Mijn dochter is altijd blij als de Tina weer op de mat ligt.

Laura

Leuk, interessant, kleurrijk, mee met de tijd

Ivy herweijer

Super leuk, elke week kijk ik er weer naar uit wat en wie erin staat. Ook leuk dat er altijd win acties zijn.

Joukje Hoitinga

Leuk meidenblad. Leuke strips en posters. En elke week 1 door de brievenbus.

Tina.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Tina.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 14 augustus 2024

Tina.nl

Tijdschrift Tina is het leukste weekblad voor meiden van 8 tot 12 jaar. Je vindt er spannende strips, zoals Suus & Sas, Noortje en nog veel meer. Elke week lees je interviews met sterren, krijg je tips, leuke DIY’s, recepten, grappige quizzen, posters en kledingtips.

Linda Michielse

Onze 3 dochters lezen het van a tot z uit.

EFK

Marijke Vierwind

Anouk

SterSterSterSterLege ster

Mijn dochter zit erop te wachten elke week!!

Amy van de Wiel

Noortje Ent - estherent86@gmail.com

Arya

Heel erg leuk

Suzabbe

Sonja van Melis-Derksen

Goed en leuk maar wordt slecht gelezen door mijn dochter 😅

Cyrina

Onze dochter kijkt elke woensdag uit naar moment dat de Tina bezorgd wordt.

M. Jongmans

Charron

Laura

Leuk, interessant, kleurrijk, mee met de tijd

Ivy herweijer

Joukje Hoitinga

Leuk meidenblad. Leuke strips en posters. En elke week 1 door de brievenbus.

Tina.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10