Liv
Ik vond het eerst heel moeilijk om een leuke strip te vinden bijvoorbeeld ik vond Donald Duck niet leuk maar toen vond ik Tina en vind het fantastisch
Onze dochter vind het heel leuk. Ik vind jammer dat er geen cadeautjes af en toe komen aangezien dat op de winkel zijn ze wel aangeboden.
M’n dochter vindt het heel leuk
Het is een super leuk blad. Er zitten altijd hele leuke posters in die ik op wil hangen maar heb hier geen plek voor. Want dat mag niet van mama.
Elke week is het een feest als de postbode met een Tina er is geweest.
Mijn kleindochter zit wachtend op de nieuwe tinavoor de brievenbus
Superleuk en veel leesplezier!
Super leuk
Leuke tijdschrift met alle nieuwe trends
Me dochter rent altijd donderdag uitschool meteen naar de brievenbus om de tina te pakken. De tina gaat zelfs mee als ze badminton toernooi heeft en even niet hieft te spelen dat ze dan altijd iets heeft om lekker te lezen. Dus ervaring met de tina is goed 😃
Ik vind het een super leuk blad lees het elke week met super veel plezier
Tina is een fijn blad voor meiden in de pre-pubertijd. Leuke strips en posters en ook creatieve doe opdrachtjes. Als je een nummer per ongeluk niet hebt ontvangen via de post, dan kun je die als lid altijd nabestellen. Echt een fantastisch meidenblad dat generaties lang boeiend en actueel blijft voor meiden in de tussenfase van kind naar puber.
Super lek blad. Mijn dochter kijkt er elke week naar uit! En leuk om generatie op generatie te geven😊
Ik vind het een heel leuk tijdschrijft en doe en lees altijd alles.
Onze dochter van 10 kijkt iedere week uit naar de komst van haar Tina. Zij is erg moeilijk aan het lezen te krijgen, gelukkig vindt ze het lezen van de Tina altijd even leuk,
Tina.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tina.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
M’n dochter vindt het heel leuk
Elke week is het een feest als de postbode met een Tina er is geweest.
Mijn kleindochter zit wachtend op de nieuwe tinavoor de brievenbus
Superleuk en veel leesplezier!
Super leuk
Leuke tijdschrift met alle nieuwe trends
Ik vind het een super leuk blad lees het elke week met super veel plezier
Ik vind het een heel leuk tijdschrijft en doe en lees altijd alles.
Tina.nl heeft de volgende resultaten bereikt: