anonymous
Uitstekend
Koop ik een mooie tiffany lamp van 300+ euro’s, versturen ze een lamp met een prominente beschadiging aan de voorkant van het knopje. Jullie weten heus wel zelf dat niemand ze wil, en dat naar mij sturen voor de volle mep nog wel. Schandalig. Ik kan die zware kreng niet terug sturen, is te zwaar om hem te tillen. Ik irriteer me eraan, jammer. Ik koop nooit meer wat bij jullie, ondanks dat ik nog 8 extra lampen nodig heb voor mijn nieuwe huis. Helaas.
Prachtige lamp, al onze 8e Tiffany lamp. Altijd perfecte aflevering, alles erop en eraan. veilig verpakt en keurig op tijd bezorgd!
Slecht
Top Bedrijf. Het geleverde product is hoog kwalitatief en snel bezorgd.
Na bestelling meteen bericht hoe en wat.
Zeer goed
Hele goede ervaring met dit bedrijf. Ik werd steeds op de hoogte gehouden wat ze met mijn bestelde pakket aan het doen waren en wanneer ik het kon verwachten. Het pakket was zeer goed ingepakt en ik had het snel in huis.
Mooie winkel, uitstekende service.
Betrouwbaar, omschrijving artikel comfort tekst op website, correcte levering
perfect en snel geregeld
Slecht
Topper zeer professioneel extreem veilig verpakt topbedrijf dank u ik ben ontzettend tevreden van de geweldige lamp
Tiffany Lampenhuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tiffany Lampenhuis heeft de volgende resultaten bereikt:
Tiffany Lampenhuis
Wierdensestraat 52
7461 BJ Rijssen
Uitstekend
Slecht
Top Bedrijf. Het geleverde product is hoog kwalitatief en snel bezorgd.
Na bestelling meteen bericht hoe en wat.
Zeer goed
Mooie winkel, uitstekende service.
Betrouwbaar, omschrijving artikel comfort tekst op website, correcte levering
perfect en snel geregeld