simone doornenbal

Mooie oude sieraden

Hildegard van Beers

Prima verzorgt en snelle levering. De verzending zou aangetekend worden, met handtekening voor ontvangst. Echter paste het pakketje in de brievenbus. Zo gebeurde het ook: de bezorger belde aan en... Prima verzorgt en snelle levering. De verzending zou aangetekend worden, met handtekening voor ontvangst. Echter paste het pakketje in de brievenbus. Zo gebeurde het ook: de bezorger belde aan en hij stopte het pakketje in de brievenbus. Niet gewacht tot de deur open werd gedaan. Ik denk dat je hiervoor extra moet betalen...

Reactie Tieman Juweliers:

Hartelijk dank voor uw feedback. Uw zending is aangetekend als pakket verzonden en had dus niet door de brievenbus afgeleverd mogen worden. Hiervoor is extra betaald. Met vriendelijke groet, Tieman... Hartelijk dank voor uw feedback. Uw zending is aangetekend als pakket verzonden en had dus niet door de brievenbus afgeleverd mogen worden. Hiervoor is extra betaald. Met vriendelijke groet, Tieman Juweliers

Monique Memelink

Zeer positieve ervaring. Snelle em zorgvuldige levering. Prettige correcte communicatie over levering en bij vragen.

Marjolein

Snelle, discrete levering na een online bestelling. Sieraad was mooi verpakt. Ik ben erg tevreden.

Marije

Mooi product, goede service, goed contact

Frank Buisman

Zeer goed.

Miranda Koers

Heel erg fijn, reageren snel, snel verzonden en goede service.

yvonne

Zeer goede service en goede afspraken .

Les

Bij Tieman Juweliers, een horloge via internet besteld.
Bij Tieman Juweliers, een horloge via internet besteld.
Normaal gesproken een aankoop die ik niet via beeldvorming d.m.v. foto's of überhaupt via ingeving door het internet zou bestellen. Omdat ik al een tijd op zoek was naar een specifiek horloge, de prijs naar mijn mening goed was, en de afstand voor mijn doen echt te ver vond toch besloten via internet te bestellen
De foto's liegen er niet om en de omschrijving past ook bij de realiteit.
De verzending (verzekerd en zoals afgesproken op tijd) en het contact via mail is dan misschien standaard en zou misschien iets persoonlijker mogen/kunnen. Maar ook dit was prima geregeld. Kleine attentie erbij maakt het wel leuk.

Zou hier zeker nogmaals een aankoop doen, en wanneer in de buurt zeker in de zaak zelf.

Al met al zeer tevreden!

Antoine Mollaert

Perfect