Alfred
prettig ervaring
90% beveelt TK Home Solutions BE NL aan!
Beneden alle peil...
Snelle en propere afwerking
Dienst na verkoop beneden alle peil
Zeer vriendelijk telefoongesprek !! Een super vlugge afspraak geregeld !! Zeer aangename verkoper op bezoek !!
Dankzij de interventie van Dhr. Ree, die wij zeer dankbaar zijn, is er een oplossing uit de bus gekomen. Normaal wordt de lift binnenkort onder garantie hersteld. Voor de interventie van Dhr. Ree geven we 5 sterren, maar wel jammer dat er op zo'n niveau moet geëscaleerd worden ... ----------------------- Op 12 juni komt een technieker van jullie bedrijf langs voor een gemelde storing op de traplift (traplift kraakt). Bij nadere controle stelt de technieker vast dat één van de rails is uiteengeschoven en de geleiding van de rail is afgebroken (zie foto). Hij stelt vast dat deze rail maar gedeeltelijk is vastgezet. Volgens hem (na telefonisch overleg met zijn overste) is dit de oorzaak van de breuk. Zij besluiten dat de traplift buiten dienst moet worden gesteld en de gebroken rail dient vervangen alvorens deze opnieuw kan gebruikt worden gezien dit een zeer gevaarlijke situatie is (rail zou verder kunnen breken) wat dan ook gebeurd. Men beloofde de rail (en ook het loopwerk dat hierdoor is versleten) onder garantie te vervangen en het nodige te doen om dit zo snel mogelijk te repareren. Groot dan ook onze verwondering wanneer we op 29 juni een offerte ontvangen voor deze werken. Herhaaldelijke gesprekken met jullie “service desk” leidt tot niets, de vraag om een verantwoordelijke te spreken wordt gewoon genegeerd (ze zal u terugbellen .. we wachten nog altijd !!). Het lijkt ons nochtans niet meer dan normaal dat een verantwoordelijke zijn verantwoordelijkheid opneemt en tenminste reageert op zo’n verzoek. Of als je als klant vraagt een verantwoordelijke te spreken, dat mogelijk is. Wij worden bovendien nu verantwoordelijk gesteld door deze personen voor vertraging omdat we de offerte niet willen tekeken. Maar we zijn helemaal niet akkoord met die offerte. Ons voorstel om deze dan onder voorbehoud te tekenen werd weggewuifd. De gebruiker van deze traplift is 93 jaar en afhankelijk van deze traplift. Ze zit nu reeds 3 weken binnen aangezien ze niet de trap op en af kan. En een oplossing is nog steeds niet in zicht. Bovendien is nu onze trap al meer dan een maand geblokkeerd en we moeten onze oven en wasmachine vervangen. Maar met een geblokkeerde trap is daar geen doorkomen aan. Voor ons is hier duidelijk sprake van een installatiefout, op de bestelbon is bovendien expliciet vermeld dat er een levenslange garantie is op de rail. Bovendien breekt een stalen rail niet zomaar. Wij merken trouwens dat er ook een bout ontbreekt in de montage van de rail op de trap. Blijkbaar is door TK Solutions deze traplift niet correct geïnstalleerd, wat leidde tot een zeer gevaarlijke situatie. En dit ondanks allerlei mooie attesten.
SuperWij hadden een traplift gekocht bij Mobilae. 7maanden later (na veel misserie) bij plaatsing konden mijn ouders niet met hun hoofd onder plafond. Met als gevolg traplift uitbreken en geen traplift. Toen heb ik TKHome solution gecontracteerd en de dag zelf kwam er nog iemand lans voor offerte en opmetingen te doen. Een zee vriendelijke en aangename persoon, die perfect wist waarover hij sprak. Jan Delbaen is zijn naam. Nog geen drie weken later kregen we telefoon om de traplift te leveren en met het betere nieuws dat ze hem in de namiddag gingen plaatsen. Nog geen twee uur nadien konden we al gebruik maken van deze mooie en gemakkelijke traplift. Is zeer gemakkelijk in gebruik. Dus niks anders dan lof over deze firma. Wanneer je hier een traplift zou kopen vraag dan gerust naar meneer Jan Delbaen. Dan ben je zeker dat het in orde komt. Gr Els
Bij de aankoop van mijn eerste traplift was ik aangenaam verrast door de professionele aanpak van Mr Werner Esselen en zijn team - zoveel jaren later en een volgende aankoop is de professionaliteit zelfs nog beter.
Vlotte aanpassing/herstelling aan mijn traplift. Installateur/ hersteller Dillen heeft heel vlot de nodige aanpassingen die nodig waren, na het plaatsen van mijn traplift een kleine maand geleden. Alsook de kleine herstelling die er nodig was. Hij was heel behulpzaam en vriendelijk en luisterde aandachtig naar mijn problemen en opmerkingen.
Goede eerste uitleg van Werner Esselen, we kregen een volledige uitleg over het model, de opmeting verliep heel correct. De levering van de stukken waren correct afgehandeld. Ook de plaatsing zelf was heel professioneel uitgevoerd.
We zijn zeer tevreden met de traplift. Zeker over het fijne contact met Patrick. Alsook over de monteur die het geplaatst heeft. Hartelijk dank. Ans Borgers
Heel vriendelijk en heel veel informatie gekregen top .
Prima maatwerk (opmetingen gedaan door de hr Paulissen Stefaan) snelle en propere afwerking. Degelijke uitleg werking traplift door mekanieker.Uiterst tevreden.
Bijzonder positieve ervaring, vanaf de eerste telefoon tot de betaling, steeds vriendelijk en efficiënt. Jan Delbaen kwam een eerste keer voor een globale indruk en een tweede keer voor precieze opmeting en definitieve offerte. Jan was bijzonder vriendelijk, goede uitleg en een leuke dosis humor. De levering van de materialen was correct volgens afspraak. De technieker (naam spijtig genoeg vergeten) die de traplift plaatste was bijzonder efficiënt in plaatsing en bijzonder vriendelijk in de uitleg omtrent gebruik. Bijzonder aangename ervaring met TK home solutions.
TK Home Solutions BE NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TK Home Solutions BE NL heeft de volgende resultaten bereikt:
TK Home Solutions BE NL
Buchtenstraat 9/302
B-9051 Gent
Beneden alle peil...
Snelle en propere afwerking
Dienst na verkoop beneden alle peil
Heel vriendelijk en heel veel informatie gekregen top .
TK Home Solutions BE NL heeft de volgende resultaten bereikt:
TK Home Solutions BE NL