Ekrem erdogan
Ik wacht al meer dan twee weken op de terugbetaling van het te kleine product en op de terugbetaling van de verzendkosten.
96% beveelt Thuiszorgwinkelonline.nl aan!
Goede service en snelle levering
Snelle levering Van een doff en donner.
Goede service snelle levering
Prettige ervaring
Bestelling correct geleverd
Jammer dat u niet bent aangesloten bij Zilveren Kruis/Krijg nu niets vergoed.
Zijn super snel vandaag besteld, morgen in huis
Bestelling gedaan voor mijn 96 jarige moeder. Zeer snelle levering. Helaas moesten we omruilen voor een maatje groter. Maar ook dat proces verliep erg soepel. Nu een zeer tevreden moeder.
Bijzonder blij met dit fijne zitkussen !!
Prima product en levering.
Ruime keuze De goedkoopste voor wat ik zocht Snel geleverd
Super kwaliteit en goede en snelle levering . Mijn moeder is erg blij met haar pullman schoenen.
Thuiszorgwinkelonline.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Thuiszorgwinkelonline.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Thuiszorgwinkelonline.nl
Gijsbrecht van Amstelstaat 258 - 260
1215 CR Hilversum
Goede service en snelle levering
Snelle levering Van een doff en donner.
Goede service snelle levering
Prettige ervaring
Bestelling correct geleverd
Jammer dat u niet bent aangesloten bij Zilveren Kruis/Krijg nu niets vergoed.
Zijn super snel vandaag besteld, morgen in huis
Bijzonder blij met dit fijne zitkussen !!
Prima product en levering.
Ruime keuze De goedkoopste voor wat ik zocht Snel geleverd
Thuiszorgwinkelonline.nl heeft de volgende resultaten bereikt: