9 /10

checkbox95% beveelt Thuiszorgwinkelonline.nl aan!

Munur Oktay

Zeer tevreden, snelle levering.

S.H.R Shojaian

Armbanden

Irma Van Velzen

Alles heel duidelijk beschreven, duidelijke foto van producten en beschreven waar het voor gebruikt kan worden. Hele snelle bezorging

Lijnie Grootenboer

Heel snelle levering

Mevrouw P. Schoenmaker den Heijer

SterSterHalve sterLege sterLege ster

In principe goed maar heel vervelend dat als iets niet goed is dat je 20 euro moet betalen om terug te sturen.

Marianna Sokolska

Goed gedaan

Anneke Van der Roest

SterSterSterSterLege ster

Mijn bestelling was niet aangekomen. Na een telefoontje is dit opgepakt en is mijn aankoop opnieuw verstuurd met goed succes. Ik ben tevreden met deze service en met mijn aankoop, een luchtkussen om mijn evenwicht te verbeteren.

Kate

P Knol

Prettige winkel, goed geholpen

Ria Amerongen

SterSterSterHalve sterLege ster

Mijn ervaring met dit bedrijf is bijzonder goed. Direct na mijn bestelling kreeg ik al een overzicht, pakbon en wanneer het afgeleverd zou worden. Heel erg prettig en betrouwbaar.

Thuiszorgwinkelonline.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Thuiszorgwinkelonline.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 24 november 2022

Thuiszorgwinkelonline.nl

Welkom bij ThuiszorgWinkelOnline.nl, de thuiszorgwinkel waar u ook online kunt winkelen. Wij bieden u allerlei hulpmiddelen voor de thuiszorg. In onze online winkel vindt u meer artikelen dan in onze filialen en krijgt u meer informatie over de thuiszorg producten die u rustig thuis kunt lezen.

Gijsbrecht van Amstelstaat 258 - 260

1215 CR Hilversum

Munur Oktay

Zeer tevreden, snelle levering.

S.H.R Shojaian

Armbanden