Hoe heeft u onze bezorging/montage service ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u onze klantenservice ervaren?

Pauline Feij

Service gericht en meedenkend!

Hartelijk dank voor uw review.

Prima website, keurig te woord gestaan per telefoon, snelle levering en nette service

Thuis

Heel goed contact gehad met de klantenservice,alles goed uitgelegd en zeer vriendelijk te woord gestaan,was geen probleem.
Alleen heb ik een de verkeerde matras er bij besteld,deze ligt een...
Alleen heb ik een de verkeerde matras er bij besteld,deze ligt een beetje hard,maar goed zal ook wel weer goedkomen,verder verliep alles naar wens,vriendelijk bedankt.

Uitstekend

Zorgoprecht

Reeds drie keer zaken gedaan met Thuiszorgbedvoordeel, elke keer meedenken, snelle levering, vakbekwaamheid van personeel is top.
Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.

Reactie Thuiszorgbed Voordeel:

Hartelijk dank voor uw review. Erg fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent.

Peter

Prima te woord gestaan na telefonische vragen voorafgaand aan de aankoop. Heel fijn dat er op korte termijn geleverd kon worden. Vakkundige chauffeur/monteur die het bed installeerde en goede uitleg... Prima te woord gestaan na telefonische vragen voorafgaand aan de aankoop. Heel fijn dat er op korte termijn geleverd kon worden. Vakkundige chauffeur/monteur die het bed installeerde en goede uitleg gaf.

Henk van der Velde

Dikke prima

Marja Sas

Prima,op tijd ,goede service ,netjes gedaan

Thea Beijleveld

Onze ervaring was prettig en duidelijk in het kopen van het bed. De levering verliep als afgesproken en de monteur was vriendelijk en vakbekwaam .

Reactie Thuiszorgbed Voordeel:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat onze chauffeur u goed geholpen heeft.

Ineke

Ik ben goed te woord gestaan

Reactie Thuiszorgbed Voordeel:

Hartelijk dank voor uw positieve review.