M de REGT
- Product of service:
- HOOG LAAG BED
99% beveelt Thuiszorgbed Voordeel aan!
goede duidelijke communicatie en prima service
Mooie site. Eenvoudige instructies voor het bestellen. Snelle reactie en levering. Prima service bij aflevering.
Prima levering binnen afgesproken tijd
Zeer goede ervaring, goed bereikbaar, snelle levering en plaatsing op locatie
Bijzonder fijn geholpen tegen een betaalbare prijs . Communicatie vooraf was prima en duidelijk . Echt een bedrijf wat nog van aanpakken weet en doet wat redelijkerwijs mogelijk is. Ik ben dankbaar dat deze optie bestond i.p.v. afhankelijk te gaan zijn van een zorgverzekering die altijd heel mooi praat maar NOOIT iets vergoedt. Dan geef ik mijn geld nog veel liever aan een behulpzaam bedrijf zoals Thuiszorgbed -Voordeel . De chauffeur/monteur was tevens een bijzonder prettige, amicale heer . Welgemeende Dank.
Geweldig bedrijf, fantastische service.
zeer tevreden. Niets was teveel.
Bed besteld werd netjes gebeld voor een afspraak voor aflevering. De aflevering was optijd en werd netjes een half uur van tevoren gebeld dat ze eraan kwamen. Elke keer al ik belde neg een vraag werd deze netjes en vriendelijk beantwoord. Mijn moeder is super blij met haar nieuwe bed en slaapt heerlijk.
Goed.dikke pluim
Zeer goede service. Goede eindafrekening en plaatsing van het bed. Zelfs meegeholpen met afbreken oude bed.
alles ging uitstekend
Vriendelijke behulpzame chauffeur!
Zeer goed
Thuiszorgbed Voordeel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Thuiszorgbed Voordeel heeft de volgende resultaten bereikt:
Thuiszorgbed Voordeel
De Grift 1
7711 EP Nieuwleusen
goede duidelijke communicatie en prima service
Prima levering binnen afgesproken tijd
Zeer goede ervaring, goed bereikbaar, snelle levering en plaatsing op locatie
Geweldig bedrijf, fantastische service.
zeer tevreden. Niets was teveel.
Goed.dikke pluim
alles ging uitstekend