Ignaz Galavazi
- Product of service:
- Tweedehands zorgbed.
99% beveelt Thuiszorgbed Voordeel aan!
Geweldig bedrijf, fantastische service.
zeer tevreden. Niets was teveel.
Bed besteld werd netjes gebeld voor een afspraak voor aflevering. De aflevering was optijd en werd netjes een half uur van tevoren gebeld dat ze eraan kwamen. Elke keer al ik belde neg een vraag werd deze netjes en vriendelijk beantwoord. Mijn moeder is super blij met haar nieuwe bed en slaapt heerlijk.
Goed.dikke pluim
Zeer goede service. Goede eindafrekening en plaatsing van het bed. Zelfs meegeholpen met afbreken oude bed.
alles ging uitstekend
Vriendelijke behulpzame chauffeur!
Zeer goed
Vriendelijke mensen. Komen hun afspraken na. Alles vakkundig gemonteerd. Duidelijke uitleg.
goede services, denken mee. behulpzaam
Zeer vriendelijk telefonisch geholpen. En stipt op tijd geleverd door Arjan, ondanks de barre weersomstandigheden.
Hoog laag bed levering volgens afspraak
positief, klantvriendelijk
Als je hulpbehoevend bent zoals ik, kost alles energie. Hoe fijn is het dan, dat je een bedrijf treft die met je meedenkt en je helpt aan alle kanten. Prijs en kwaliteit is ook nog top.
Thuiszorgbed Voordeel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Thuiszorgbed Voordeel heeft de volgende resultaten bereikt:
Thuiszorgbed Voordeel
De Grift 1
7711 EP Nieuwleusen
Geweldig bedrijf, fantastische service.
zeer tevreden. Niets was teveel.
Goed.dikke pluim
alles ging uitstekend