Korthuijs Henk
Voor de online bestelling nog telefonisch advies ingewonnen. Perfect te woord gestaan en snelle levering
- Sterke punten en/of tips
- Goed telefonisch advies
Onlangs heb ik bij dit bedrijf een diamantboor aangeschaft, en mijn ervaring is vanaf het eerste moment uitstekend geweest.
Zeer teleurstellende ervaring Ik heb een muurzaag besteld, maar deze is uiteindelijk nooit geleverd. Volgens de leverancier moet het pakket eerst als geleverd worden geregistreerd voordat er actie kan worden ondernomen. Omdat het pakket niet is aangekomen, is er een onderzoek bij de vervoerder gestart. Inmiddels zijn we ruim twee weken verder en heb ik nog steeds geen duidelijkheid of oplossing ontvangen. Op mijn e-mails wordt niet altijd gereageerd, waardoor ik zelf steeds achter de status moet aan gaan. Ik vind dat hier erg laks mee wordt omgegaan. Ik begrijp dat een onderzoek bij de vervoerder tijd kan kosten, maar als klant verwacht je wel dat er actief wordt meegedacht en dat je op de hoogte wordt gehouden. Uiteindelijk heb ik aangegeven dat ik mijn geld terug wil ontvangen, omdat ik na deze periode nog steeds geen product of concrete oplossing heb gekregen.
Vlotte levering. Stevig verpakt.
Zeer goed en super snel
Snelle levering!
Bestelling goed, snel en correct ontvangen
Gewoon goed
top service!!!
Heel goed
Netjes en snel afgeleverd
Zoals steeds stipte levering, zorgvuldig verpakt, correcte prijs
Zeer goede service en bezorging perfect ga zo door de klant is koning.
Top service en levering
Snel geleverd en goede prijs
THS Tools verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
THS Tools heeft de volgende resultaten bereikt:
Vlotte levering. Stevig verpakt.
Zeer goed en super snel
Snelle levering!
Bestelling goed, snel en correct ontvangen
Gewoon goed
top service!!!
Heel goed
Netjes en snel afgeleverd
Zoals steeds stipte levering, zorgvuldig verpakt, correcte prijs
Zeer goede service en bezorging perfect ga zo door de klant is koning.
Top service en levering
Snel geleverd en goede prijs