9.2 /10

1937 reviewsSchrijf review

checkbox99% beveelt THS Tools aan!

1937 reviews

Korthuijs Henk

Voor de online bestelling nog telefonisch advies ingewonnen. Perfect te woord gestaan en snelle levering

Goed telefonisch advies

Samet kocabas

Onlangs heb ik bij dit bedrijf een diamantboor aangeschaft, en mijn ervaring is vanaf het eerste moment uitstekend geweest.

Sterke punten en/of tips
De klantenservice van dit bedrijf is echt uitstekend. Ik kreeg direct vriendelijk en deskundig advies bij het kiezen van de juiste diamantboor. Ze nemen de tijd voor je vragen en denken echt met je mee. Dankzij deze top service wist ik precies wat ik nodig had. Zeer tevreden

keulen bouw en timmerwerken

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer teleurstellende ervaring Ik heb een muurzaag besteld, maar deze is uiteindelijk nooit geleverd. Volgens de leverancier moet het pakket eerst als geleverd worden geregistreerd voordat er actie kan worden ondernomen. Omdat het pakket niet is aangekomen, is er een onderzoek bij de vervoerder gestart. Inmiddels zijn we ruim twee weken verder en heb ik nog steeds geen duidelijkheid of oplossing ontvangen. Op mijn e-mails wordt niet altijd gereageerd, waardoor ik zelf steeds achter de status moet aan gaan. Ik vind dat hier erg laks mee wordt omgegaan. Ik begrijp dat een onderzoek bij de vervoerder tijd kan kosten, maar als klant verwacht je wel dat er actief wordt meegedacht en dat je op de hoogte wordt gehouden. Uiteindelijk heb ik aangegeven dat ik mijn geld terug wil ontvangen, omdat ik na deze periode nog steeds geen product of concrete oplossing heb gekregen.

Antwoord THS Tools

Goedendag, allereerst vanuit ons excuses dat het onderzoek naar uw vermiste pakket langer op zich liet wachten dan gebruikelijk. Een vermist pakket dat wel als afgeleverd staat gemarkeerd melden wij bij de vervoerder, uit ervaring blijkt dat in zo'n onderzoek veel pakketten nog boven water komen bij b.v. de buren of op een verborgen plek waar de bezorger hem heeft neergelegd. Zo'n onderzoek duurt normaal gesproken een aantal dagen. In uw geval heeft dit langer op zich laten wachten. Wij hebben inmiddels het aankoopbedrag naar u teruggestort, nadat u heeft aangegeven dat u de machine niet meer nodig heeft. Wij hopen dat de volgende ervaring met ons positief zal zijn.

Geantwoord op

Jan Visser

Vlotte levering. Stevig verpakt.

Sterke punten en/of tips
Vandaag besteld. Morgen thuis geleverd. Klopt helemaal.

E. Kamphuis

Nvt

Dieter Caluwe

Zoals steeds stipte levering, zorgvuldig verpakt, correcte prijs

Leendert Meilof

Zeer goede service en bezorging perfect ga zo door de klant is koning.

Richard Prins

Top service en levering

Prima prijzen en mooi assortiment. Duidelijke website en snelle verzending

Particulier

Snel geleverd en goede prijs

THS Tools verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

THS Tools heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • check1937 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 6 mei 2015

THS Tools

THS Tools is de webshop van THS Diamanttechniek, een gespecialiseerde onderneming waarbij goed advies en optimale dienstverlening centraal staat. THS bestaat al meer dan 35 jaar en is gespecialiseerd in diamant- en stofafzuigtechniek. In Groningen hebben wij een showroom en een eigen werkplaats waar we reparaties voor u kunnen uitvoeren. Onze visie en service zetten we door in onze webshop! We gaan voor kwaliteit en een goed contact met de klant.

Wismarweg 17

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Antwoord THS Tools

Geantwoord op

Jan Visser

Vlotte levering. Stevig verpakt.

Sterke punten en/of tips
Vandaag besteld. Morgen thuis geleverd. Klopt helemaal.

E. Kamphuis

Nvt

Dieter Caluwe

Zoals steeds stipte levering, zorgvuldig verpakt, correcte prijs

Leendert Meilof

Zeer goede service en bezorging perfect ga zo door de klant is koning.

Richard Prins

Top service en levering