Margot

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Donald

Topservice

R. Termeer

Deskundig geholpen en een goed advies.

Gwendolyn Meyer

Super bedrijf!

Bremer Gert-jan

Snel en goed!

Toelichting
Binnen een uur MacBook batterij vervangen!

Ruy

Heel positief

Toelichting
Duidelijke website, afspraak is snel gemaakt. Reparateur vriendelijk, reparatie snel en effectief. Geen verassingen, prijs van te voren bekend, no cure no pay, goede communicatie gedurende het gehele proces. Deze eerste ervaring met ThePhoneLab was heel positief, de vriendelijke reparateur leverde daarbij de grootste bijdrage. Mijn iPad ziet eruit en werkt weer als nieuw.

D. Sluijs

Uitstekend

Toelichting
Eerlijk advies over de eventuele gevolgen van het vervangen van mijn batterij in mijn iphone 12 mini (niet doen omdat het scherm zeker stuk gaat) en gratis mijn poort gereinigd zodat ie weer goed oplaadt. Top service!

Mike Wijnands

Vriendelijke en super goede ervaring

Toelichting
Ik had een afspraak gemaakt om de batterij van m’n iphone te vervangen. De medewerkers waren heel vriendelijk en hebben zelfs de oplaadpoort van de iphone schoon gemaakt. De batterij was netjes vervangen, zonder problemen. Hele goede ervaring!

Top service

Jane

Heel erg goed

Vriendelijk en kundig personeel

Anthony C

Professional and helpful

Chris

SterSterSterSterLege ster

Prettig en kundig personeel. Mijn accu moest besteld worden.Dat ging snel, net zo als het installeren van de accu in mijn laptop. Ik ben zeker tevreden

Super snel en klantgericht geholpen

Ellis Marsman

Vriendelijk en snel geholpen.

Johan Brandsema

Snel en goed geholpen, kostenbewust, mobiel gered 🙏🙋‍♂️

Toelichting
Waterschade en schermvervanging. Goed uitgelegd ook.

Antwoord ThePhoneLab

Thanks Johan, goed om te horen dat je tevreden bent :)

Geantwoord op

ThePhoneLab verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ThePhoneLab heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 16 april 2015

ThePhoneLab

ThePhoneLab weet alles over telefoons, tablets en laptops. Van hardware tot software, en van reparatie tot protectie en preventie. We zijn dol op techniek en werken graag met onze handen. Is je toestel kapot? Wij repareren het. Deskundig, snel, direct in de winkel, met of zonder afspraak. Dat doen wij niet alleen goed, maar ook razendsnel. Kunnen we het probleem niet een-twee-drie verhelpen? Dan bieden we je een vervangend toestel aan, zodat je werk gewoon door kan gaan. Wij denken namelijk in oplossingen, zodat je altijd en overal (online) bereikbaar bent. En om problemen in de toekomst te voorkomen, bieden wij je de nodige preventie en protectie. Zo kun je bij ThePhoneLab altijd terecht voor een gratis APK’tje.

Beethovenstraat 94hs

1077JN Amsterdam

Margot

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Donald

Topservice

R. Termeer

Deskundig geholpen en een goed advies.

Gwendolyn Meyer

Super bedrijf!

Bremer Gert-jan

Snel en goed!

Toelichting
Binnen een uur MacBook batterij vervangen!

Ruy

Professional and helpful

Chris

Super snel en klantgericht geholpen

Ellis Marsman

Vriendelijk en snel geholpen.

Johan Brandsema

Snel en goed geholpen, kostenbewust, mobiel gered 🙏🙋‍♂️

Toelichting
Waterschade en schermvervanging. Goed uitgelegd ook.

Antwoord ThePhoneLab

Thanks Johan, goed om te horen dat je tevreden bent :)

Geantwoord op

ThePhoneLab heeft de volgende resultaten bereikt: