Smeets
Goede en vriendelijke service
Het was zo makkelijk om online een afspraak te plannen om de batterij van me Samsung Note 20 Ultra te vervangen. Op zich ben ik verbaas dat het überhaupt mogelijk was om het te kunnen vervangen - ik dacht eens dat de mobiel een "sealed unit" is met geen onderhoud mogelijkheden. Ik ben heel blij dat het wel mogelijk was een batterij te vervangen en beter nog binnen een halfuurtje.
Vriendelijk geholpen.
Klantvriendelijk , snel.
Duidelijk en goed
Snel vriendelijk en professioneel
Top
Super vriendelijke en professionele kerel die mij heeft geholpen.
Aardige jongens en werken netjes.
Vriendelijke benadering, luisterde goed naar mij, gaf ondanks de drukte aan werkzaamheden (stond alleen in de winkel) toch aandacht aan elke klant.
Mijn telefoon naar de ThePhoneLab (Groningen) gebracht in de ochtend. Ik kreeg direct te horen wat er aan de hand zou kunnen zijn en welke kosten er bij elke variant van oplossing zouden zijn. Daarna zijn ze direct begonnen met de reparatie en gelukkig was mijn telefoon binnen een half uur weer te repareren. Duidelijke informatie, goede service.
Uitstekende service en snelle reparatie.
Goed en binnen een uur geholpen met batterij vervanging iPhone 13. Er wordt gewerkt met refurbished onderdelen en ik kon kiezen uit origineel apple of een namaak batterij waarvan gezegd werd dat het precies even goed is. dat gaan we zien!
Zeer kundige mensen.
ThePhoneLab verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ThePhoneLab heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijk geholpen.
Klantvriendelijk , snel.
Duidelijk en goed
Snel vriendelijk en professioneel
Top
Super vriendelijke en professionele kerel die mij heeft geholpen.
Aardige jongens en werken netjes.
Uitstekende service en snelle reparatie.
Zeer kundige mensen.
ThePhoneLab heeft de volgende resultaten bereikt: