Fysiotherapie Ronde De Egmonden

Prima! Goede uitleg. Beste prijs en behulpzaam bij beslissingen. Erg blij met jullie service.

Fedra

Ik ben goed geholpen. Een heel prettig en deskundig contact.

Femke

Perfect en goede sfeerr

Sipke

Even binnengelopen voor storing aan microfoon. Zonder probleem even schoongemaakt en weer tiptop. Prettige dag mijnheer. Kijk dat is service.😀👍

Marga Kortekaas

Voor het eerst in ThePhoneLab en het voelde als een warm bad. Vriendelijke en oplossing gerichte heren!

Henry van Meeuwen

Helemaal top.

Toelichting
Reparatie bleek simpeler dan gepland en de rekening was navenant lager !

Ron

Toelichting
Bekwaam en snel herstel uitgevoerd.

Willem Beijen

Snelle en vlotte service op afspraak om batterijtje vervangen.

Willem Luuk Nijdam

Deskundig en snel

met aandacht uitgevoerd

Elize Hartog

Zeer goed

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Justin

Duidelijke uitleg over welke stappen er worden genomen voor een telefoon reparatie.

Victor Lopez

Excellent experience the experts were very attentive and provided useful information during the process

Toelichting
My connector was evaluated, I was provided with early confirmation that the piece was there, and the team was fast and tested all sort of things.

Boris

Snel en vakkundig werk

Elles Jongenelen

Super!

Toelichting
Snel, praktisch en deskundig.

S. Delic

Prettige ervaring

Zou het zeker aanraden

ThePhoneLab verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ThePhoneLab heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 16 april 2015

ThePhoneLab

ThePhoneLab weet alles over telefoons, tablets en laptops. Van hardware tot software, en van reparatie tot protectie en preventie. We zijn dol op techniek en werken graag met onze handen. Is je toestel kapot? Wij repareren het. Deskundig, snel, direct in de winkel, met of zonder afspraak. Dat doen wij niet alleen goed, maar ook razendsnel. Kunnen we het probleem niet een-twee-drie verhelpen? Dan bieden we je een vervangend toestel aan, zodat je werk gewoon door kan gaan. Wij denken namelijk in oplossingen, zodat je altijd en overal (online) bereikbaar bent. En om problemen in de toekomst te voorkomen, bieden wij je de nodige preventie en protectie. Zo kun je bij ThePhoneLab altijd terecht voor een gratis APK’tje.

Beethovenstraat 94hs

1077JN Amsterdam

Fysiotherapie Ronde De Egmonden

Fedra

Ik ben goed geholpen. Een heel prettig en deskundig contact.

Femke

Perfect en goede sfeerr

Sipke

Marga Kortekaas

Henry van Meeuwen

Helemaal top.

Toelichting
Reparatie bleek simpeler dan gepland en de rekening was navenant lager !

Ron

Toelichting
Bekwaam en snel herstel uitgevoerd.

Willem Beijen

Snelle en vlotte service op afspraak om batterijtje vervangen.

Willem Luuk Nijdam

Snel en vakkundig werk

Elles Jongenelen

Super!

Toelichting
Snel, praktisch en deskundig.

S. Delic

Prettige ervaring