Vriendelijke service
Toelichting
Vorige maand iPad-scherm vervangen. Nu deed IPad een raar/toetsen e.d. ‘t Viel probleemloos onder de garantie 👌🏻
Batterij laten vervangen voor wat oudere I-phone, daardoor elders in the plab op te zoeken, binnen 24 uur geregeld.
Geweldig!
Toelichting
Goede uitleg vooraf, goed geholpen. Vriendelijk, kundig, nette prijzen. Echt top. Top. Top. Dik tevreden.
Ik moest een nieuwe batterij in mijn telefoon x! Maar helaas was die niet in voorraad in de Beethovenstraat! En ik moest naar een medische plek in Zaandam! Had heel erge haast! Wat ben je dan...
Prima en snelle service
Toelichting
Telefoon van dochter binnen een dag gerepareerd
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Toelichting
scherm van telefoon vervangen na waterschade . Werkte goed maar bleek na een dag nog een ander onderdeel kapot. Helaas niet kunnen maken maar wel gebprobeerd.
Zoals altijd goed
Toelichting
ondanks het gejok op de site over reparatieduur met originele iphone batterij (nl. 1 week), eenmaal in de winkel binnen 1 uur de batterij laten vervangen.
Snel en goed geholpen , deskundig advies tegen redelijke prijs
Toelichting
Afspraak gemaakt omdat telefoon niet goed oplaadde. Direct geholpen en goed advies gekregen mbt beschadigd scherm.
Zeer slecht en misleidend
Toelichting
2 weken na aanschaf ging de nieuwe scherm stuk. Netjes gemeld en er is ook niks waarneembaar gesteld dat er sprake zou kunnen zijn van val, stoot of water schade. The Phone Lab wilde het niet...