Theo

Goede ervaring met ThePhoneLab, professioneel en kundig, doen ze er alles aan om de beste oplossing aan te wenden. Top service!

Siardus Witteveen

Vriendelijke service

Toelichting

Vorige maand iPad-scherm vervangen. Nu deed IPad een raar/toetsen e.d. ‘t Viel probleemloos onder de garantie 👌🏻

Heiko Beer

Batterij laten vervangen voor wat oudere I-phone, daardoor elders in the plab op te zoeken, binnen 24 uur geregeld.

Familie Wolters

Geweldig!

Toelichting

Goede uitleg vooraf, goed geholpen. Vriendelijk, kundig, nette prijzen. Echt top. Top. Top. Dik tevreden.

Josefien Melief

Ik moest een nieuwe batterij in mijn telefoon x! Maar helaas was die niet in voorraad in de Beethovenstraat! En ik moest naar een medische plek in Zaandam! Had heel erge haast! Wat ben je dan... Ik moest een nieuwe batterij in mijn telefoon x! Maar helaas was die niet in voorraad in de Beethovenstraat! En ik moest naar een medische plek in Zaandam! Had heel erge haast! Wat ben je dan onthand zonde navigatie!
Ik ben later naar Gelderlandplein gegaan en daar heeft een medewerker mij perfect geholpen met een nieuwe batterij!
Ik ben zo blij met jullie service, zonder perfecte en betrouwbare hulp zijn wij oudjes verloren in deze tijd! Wij blijven mobile en veilig met onze telefoons!

Marcel van Veldhuizen

Prima en snelle service

Toelichting

Telefoon van dochter binnen een dag gerepareerd

Nadja Pollack

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Toelichting

scherm van telefoon vervangen na waterschade . Werkte goed maar bleek na een dag nog een ander onderdeel kapot. Helaas niet kunnen maken maar wel gebprobeerd.

Zoals altijd goed

Toelichting

ondanks het gejok op de site over reparatieduur met originele iphone batterij (nl. 1 week), eenmaal in de winkel binnen 1 uur de batterij laten vervangen.

R. Petiet

Snel en goed geholpen , deskundig advies tegen redelijke prijs

Toelichting

Afspraak gemaakt omdat telefoon niet goed oplaadde. Direct geholpen en goed advies gekregen mbt beschadigd scherm.

Omar

Zeer slecht en misleidend

Toelichting

2 weken na aanschaf ging de nieuwe scherm stuk. Netjes gemeld en er is ook niks waarneembaar gesteld dat er sprake zou kunnen zijn van val, stoot of water schade. The Phone Lab wilde het niet... 2 weken na aanschaf ging de nieuwe scherm stuk. Netjes gemeld en er is ook niks waarneembaar gesteld dat er sprake zou kunnen zijn van val, stoot of water schade. The Phone Lab wilde het niet vervangen kosteloos onder garantie of onder consumenten recht. Laat je niet misleiden door hun slogan levenslange garantie. Er is al melding gedaan bij de Consumentenbond en ACM voor deze wanpraktijken en misleidend reclame. Inmiddels bezig een juridische proces op te starten.Neem geen diensten of producten van je af want als er iets mis is, dan kan je naar je geld fluiten.