Peter

Snel, vakkundig en betaalbaar

Toelichting
Kapotte touch button professorisch gerepareerd opdat ik daarna naar het buitenland kon. Daarna er een nieuwe ingezet en een bescherm screen eroo gezet.

Nvt

Quick and accuratre service

Ali

Uitdtekend

Goede winkel

Thecla Willemsen

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

Nico

Zeer goede service, vriendelijke personeel en ze nemen de tijd voor je

Jamal, ThePhoneLab Gelderlandplein

Stapje verder

Toelichting
Niet alleen goede, snelle en betaalbare service, maar ook nog eens een stapje extra zodat ik kon beschikken over gegevens van mijn telefoon terwijl die gerepareerd werd.

Andreas Strubin

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Hellas ben ik zeer teleurgesteld over de ( niet) uitgevulde camera reparatie!) de oude lens(en) zitten er nog in?!!

Toelichting
De verwisselende lens was miet aanwezig. ( ... all weggegooid????) ben nou met vakantie - meld me bij tero

Sjarlotte

Heel goed

Zeer vriendelijke man die mijn probleem snel en adequaat verhielp

Luuk Koopman

Zeer positief

Toelichting
Onderdeel voor oplaad ingang is voor mij besteld en daarna binnen een half uur gerepareerd. Vriendelijke service

Guustaaf

Prettig

Rony Platenkamp

Fantastisch en professioneel.

mark

Snel gepland en snel opgelost!

AF-P

SterSterSterSterLege ster

Fijne snelle service

Persoonlijk en dichtbij

Noortje de Vries

top, eerlijk en snel

Toelichting
mijn telefoon was niet meer te redden bleek na analyse, ik hoefde niets te betalen, vind ik klasse.

Leonor

Geweldig

Toelichting
Supersnelle “klaar terwijl u wacht” service! We kunnen allemaal niet meer zonder onze telefoon, dus een uitkomst! Zeer kundig en vriendelijk, ik kom terug!

ThePhoneLab verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ThePhoneLab heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 16 april 2015

ThePhoneLab

ThePhoneLab weet alles over telefoons, tablets en laptops. Van hardware tot software, en van reparatie tot protectie en preventie. We zijn dol op techniek en werken graag met onze handen. Is je toestel kapot? Wij repareren het. Deskundig, snel, direct in de winkel, met of zonder afspraak. Dat doen wij niet alleen goed, maar ook razendsnel. Kunnen we het probleem niet een-twee-drie verhelpen? Dan bieden we je een vervangend toestel aan, zodat je werk gewoon door kan gaan. Wij denken namelijk in oplossingen, zodat je altijd en overal (online) bereikbaar bent. En om problemen in de toekomst te voorkomen, bieden wij je de nodige preventie en protectie. Zo kun je bij ThePhoneLab altijd terecht voor een gratis APK’tje.

Beethovenstraat 94hs

Ali

Uitdtekend

Goede winkel

Thecla Willemsen

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

Nico

Prettig

Rony Platenkamp

Fantastisch en professioneel.

mark

Snel gepland en snel opgelost!

AF-P

SterSterSterSterLege ster