Ruud Willemse
- Toelichting
- Vriendelijk geholpen en netjes gebeld toen de iPad klaar was
Geholpen door Roy. Beter kon niet. Als ik 6 sterren kon geven zou ik dat doen
Samsung S21 FE start niet meer op. Medewerkers nemen de tijd en komen met een adequate oplossing.
Positief. Samsung A50 waterschade.
Geweldig
Heel positief
Ik ben heel tevreden en blij met mn nieuwe refurbished Iphone!
Fijne service!
Teleurgesteld
Snel, vakkundig en betaalbaar
Quick and accuratre service
Uitdtekend
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.
Zeer goede service, vriendelijke personeel en ze nemen de tijd voor je
Stapje verder
ThePhoneLab verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ThePhoneLab heeft de volgende resultaten bereikt:
Geholpen door Roy. Beter kon niet. Als ik 6 sterren kon geven zou ik dat doen
Positief. Samsung A50 waterschade.
Geweldig
Heel positief
Ik ben heel tevreden en blij met mn nieuwe refurbished Iphone!
Fijne service!
Teleurgesteld
Snel, vakkundig en betaalbaar
Quick and accuratre service
Uitdtekend
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.
Zeer goede service, vriendelijke personeel en ze nemen de tijd voor je
Stapje verder