Ruud Willemse

Vriendelijk geholpen en netjes gebeld toen de iPad klaar was

Cecile de Veer

Geholpen door Roy. Beter kon niet. Als ik 6 sterren kon geven zou ik dat doen

Cees van Epenhuijsen

Samsung S21 FE start niet meer op. Medewerkers nemen de tijd en komen met een adequate oplossing.

Toelichting
Vandaag in Rotterdam perfect geholpen door deskundige medewerkers.

Stof

Positief. Samsung A50 waterschade.

Toelichting
Helaas niet opgelost maar no cure no pay.

Cinemento

Geweldig

Toelichting
Usb-C kabel bleef niet lekker zitten werd gratis geholpen. Medewerker merkte op dat mijn screenprotector kapot was en heeft mij een nieuwe perfect op maat gemaakte aangeraden. Deze ook voor me aangebracht. Erg blij mee!

Josefien

Heel positief

Camera vervangen!

AleH

Ik ben heel tevreden en blij met mn nieuwe refurbished Iphone!

Rob Barelds

Fijne service!

Toelichting
Afspraak snel geregeld, batterij van iPhone 13 mini snel en vakkundig vervangen. Heb voor €129,- weer voor +-3 jaar een fijne IPhone.

A Lammers

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Teleurgesteld

Toelichting
Allereerst was mijn toestel niet op de afgesproken tijd klaar. De medewerker zat er alleen, alle begrip, maar tussendoor werd er aan andere toestellen gewerkt. Na de afgesproken tijd nog een half uur wachten om tot de conclusie te komen dat het verkeerde onderdeel was geleverd. Aangezien mijn toestel al helemaal opengemaakt was, besloten we deze achter te laten. Mijn toestel werd dichtgemaakt, zodat ik telefoonnummers er vanaf kon halen, maar de chip zat er niet goed op; weer opnieuw open- en dichtgemaakt... Een schroefje draaide door, allemaal extra gebruikerssporen voor niets... Afgesproken was dat ik een hardcover ter waarde van €40 zou krijgen voor het ongemak. Na twee dagen was mijn toestel klaar. Ik vroeg telefonisch na of de screenprotector erop zat; vergeten. Bij het ophalen bleek er een softcover op te zitten. Een hardcover bestaat volgens dezelfde medewerker niet voor de S24 Ultra; bied die dan niet aan als compromis? Al met al, in het vervolg ga ik gewoon naar de officiële dealer.

Peter

Snel, vakkundig en betaalbaar

Toelichting
Kapotte touch button professorisch gerepareerd opdat ik daarna naar het buitenland kon. Daarna er een nieuwe ingezet en een bescherm screen eroo gezet.

Nvt

Quick and accuratre service

Ali

Uitdtekend

Goede winkel

Thecla Willemsen

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

Nico

Zeer goede service, vriendelijke personeel en ze nemen de tijd voor je

Jamal, ThePhoneLab Gelderlandplein

Stapje verder

Toelichting
Niet alleen goede, snelle en betaalbare service, maar ook nog eens een stapje extra zodat ik kon beschikken over gegevens van mijn telefoon terwijl die gerepareerd werd.

ThePhoneLab verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ThePhoneLab heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 16 april 2015

ThePhoneLab

ThePhoneLab weet alles over telefoons, tablets en laptops. Van hardware tot software, en van reparatie tot protectie en preventie. We zijn dol op techniek en werken graag met onze handen. Is je toestel kapot? Wij repareren het. Deskundig, snel, direct in de winkel, met of zonder afspraak. Dat doen wij niet alleen goed, maar ook razendsnel. Kunnen we het probleem niet een-twee-drie verhelpen? Dan bieden we je een vervangend toestel aan, zodat je werk gewoon door kan gaan. Wij denken namelijk in oplossingen, zodat je altijd en overal (online) bereikbaar bent. En om problemen in de toekomst te voorkomen, bieden wij je de nodige preventie en protectie. Zo kun je bij ThePhoneLab altijd terecht voor een gratis APK’tje.

Beethovenstraat 94hs

Cecile de Veer

Geholpen door Roy. Beter kon niet. Als ik 6 sterren kon geven zou ik dat doen

Cees van Epenhuijsen

Toelichting
Vandaag in Rotterdam perfect geholpen door deskundige medewerkers.

Stof

Positief. Samsung A50 waterschade.

Toelichting
Helaas niet opgelost maar no cure no pay.

Cinemento

Geweldig

Josefien

Heel positief

Camera vervangen!

AleH

Ik ben heel tevreden en blij met mn nieuwe refurbished Iphone!

Rob Barelds

Ali

Uitdtekend

Goede winkel

Thecla Willemsen

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

Nico

Zeer goede service, vriendelijke personeel en ze nemen de tijd voor je