Amber

Super fijn, super snel geholpen, hele vriendelijke mensen, fijn telefoon contact.

Toelichting
Ik heb mijn iphone 14 batterij laten vervangen omdat hij raar deed, super snelle service en echt top klantvriendelijk.

Young Mi

Geweldig

Toelichting
Kundig, vriendelijk en snel!

Jade

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Een aardige glimlach, maar inhoudelijk klopt het van geen kant

Toelichting
Ik werd aardig ontvangen met het scherm van mijn kapotte laptop. In het proces van online een afspraak maken tot het krijgen van de diagnose liep de prijs op van 160 naar 500 euro. En van een simpele scherm reparatie naar een heel moederbord vervangen. Bij een second opinion door een andere reparateur bleek er slechts een kabeltje los te zitten. Ik heb het gevoel alsof de phonelab mij heeft proberen op te lichten

Rob

Zeer goede ervaring met iPhone Lab. Ondanks dat het druk was, werd ik vriendelijk geholpen en dachten ze actief mee over de beste oplossing. Transparant, snel en professioneel. Hier kom ik zeker terug.

Walberk Bouw

Zeer vriendelijk geholpen

Prettige service, vriendelijk personeel

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen, bedankt!

Jan Dekker

Goede ervaring,snel geholpen en prima personeel.

Antwoord ThePhoneLab

Bedankt voor het delen Jan! :)

Cees Walberk

Vriendelijke ontvangst en zeer snelle service

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen, bedankt voor het delen :)

Violeta

Fast, professional, efficient service

Bedankt :)

Heinz

Goede precies op tijd afspraak. Vlotte batterijvervanging. Lange garantie.

Fijn om te horen! :)

Kees Booster

Prima geholpen.

Marielle Schreurs

De batterij van mijn smartphone was kapot. ThePhoneLab heeft er een nieuwe ingezet. Zorgvuldig gedaan, garantie op de nieuwe batterij en heel goede service.

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen, veel plezier met je nieuwe batterij!

p.c.westerman

goede service, snelle reparatie en ook gewoon heel aardig en behulpzaam.

Antwoord ThePhoneLab

Bedankt voor het delen! :)

De Hr. G.M.H. van Maanen

Goed en snelle hulp bij een probleem van mijn laptop.

Toelichting
Transparant,je kunt meekijken hoe men het probleem oplost.

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen! Bedankt voor het delen :)

Ron Tabak

Snelle en vakkundige reparatie

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen Ron! Bedankt voor het delen :)

Wil te Winkel

Prima ervaring. Vervanging batterij kosteloos, viel onder de garantieregeling. Personeel; Vriendelijk, deskundig.

ThePhoneLab verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ThePhoneLab heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 16 april 2015

ThePhoneLab

ThePhoneLab weet alles over telefoons, tablets en laptops. Van hardware tot software, en van reparatie tot protectie en preventie. We zijn dol op techniek en werken graag met onze handen. Is je toestel kapot? Wij repareren het. Deskundig, snel, direct in de winkel, met of zonder afspraak. Dat doen wij niet alleen goed, maar ook razendsnel. Kunnen we het probleem niet een-twee-drie verhelpen? Dan bieden we je een vervangend toestel aan, zodat je werk gewoon door kan gaan. Wij denken namelijk in oplossingen, zodat je altijd en overal (online) bereikbaar bent. En om problemen in de toekomst te voorkomen, bieden wij je de nodige preventie en protectie. Zo kun je bij ThePhoneLab altijd terecht voor een gratis APK’tje.

Beethovenstraat 94hs

1077JN Amsterdam

Amber

Young Mi

Geweldig

Toelichting
Kundig, vriendelijk en snel!

Jade

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Een aardige glimlach, maar inhoudelijk klopt het van geen kant

Rob

Walberk Bouw

Zeer vriendelijk geholpen

Prettige service, vriendelijk personeel

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen, bedankt!

Jan Dekker

Goede ervaring,snel geholpen en prima personeel.

Antwoord ThePhoneLab

Bedankt voor het delen Jan! :)

Cees Walberk

Vriendelijke ontvangst en zeer snelle service

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen, bedankt voor het delen :)

Violeta

Fast, professional, efficient service

Bedankt :)

Heinz

Goede precies op tijd afspraak. Vlotte batterijvervanging. Lange garantie.

Fijn om te horen! :)

Kees Booster

Prima geholpen.

Marielle Schreurs

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen, veel plezier met je nieuwe batterij!

p.c.westerman

goede service, snelle reparatie en ook gewoon heel aardig en behulpzaam.

Antwoord ThePhoneLab

Bedankt voor het delen! :)

De Hr. G.M.H. van Maanen

Goed en snelle hulp bij een probleem van mijn laptop.

Toelichting
Transparant,je kunt meekijken hoe men het probleem oplost.

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen! Bedankt voor het delen :)

Ron Tabak

Snelle en vakkundige reparatie

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen Ron! Bedankt voor het delen :)

Wil te Winkel

ThePhoneLab heeft de volgende resultaten bereikt: