Amber
Super fijn, super snel geholpen, hele vriendelijke mensen, fijn telefoon contact.
- Toelichting
- Ik heb mijn iphone 14 batterij laten vervangen omdat hij raar deed, super snelle service en echt top klantvriendelijk.
Geweldig
Een aardige glimlach, maar inhoudelijk klopt het van geen kant
Zeer goede ervaring met iPhone Lab. Ondanks dat het druk was, werd ik vriendelijk geholpen en dachten ze actief mee over de beste oplossing. Transparant, snel en professioneel. Hier kom ik zeker terug.
Zeer vriendelijk geholpen
Goede ervaring,snel geholpen en prima personeel.
Vriendelijke ontvangst en zeer snelle service
Fast, professional, efficient service
Goede precies op tijd afspraak. Vlotte batterijvervanging. Lange garantie.
Prima geholpen.
De batterij van mijn smartphone was kapot. ThePhoneLab heeft er een nieuwe ingezet. Zorgvuldig gedaan, garantie op de nieuwe batterij en heel goede service.
goede service, snelle reparatie en ook gewoon heel aardig en behulpzaam.
Goed en snelle hulp bij een probleem van mijn laptop.
Snelle en vakkundige reparatie
Prima ervaring. Vervanging batterij kosteloos, viel onder de garantieregeling. Personeel; Vriendelijk, deskundig.
ThePhoneLab verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ThePhoneLab heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldig
Een aardige glimlach, maar inhoudelijk klopt het van geen kant
Zeer vriendelijk geholpen
Goede ervaring,snel geholpen en prima personeel.
Vriendelijke ontvangst en zeer snelle service
Fast, professional, efficient service
Goede precies op tijd afspraak. Vlotte batterijvervanging. Lange garantie.
Prima geholpen.
goede service, snelle reparatie en ook gewoon heel aardig en behulpzaam.
Goed en snelle hulp bij een probleem van mijn laptop.
Snelle en vakkundige reparatie
ThePhoneLab heeft de volgende resultaten bereikt: