Haley
Geweldig
Goed veel geleerd bij hun
Je leert veel theorie in maar een dag, heel handig. De docent is erg aardig en legt goed uit.
Ik heb theorie gehand van Amar. Super leerzaam, en lekker gezellig!
Hele leerzame les. Heb nu het gevoel dat ik een stuk dichter ben bij het halen van mijn theorie examen.
Fijne theorielessen, word zeker de tijd genomen om alles duidelijk door te bespreken en voor te bereiden. In 1x geslaagd!
Legd alles goed uit
Goeie uitleg
Leerzame dag
Voor mij is het heel leerzaam geweest. Ik vond het ook een hele gezellige docent!
Na de theoriedag van Amar in één keer dik geslaagd voor mijn theorie. Hij leert je de stof begrijpen in plaats van trucjes waar je weinig aan hebt. Er is veel ruimte om vragen te stellen en hij legt duidelijk en kort uit.
Top
Amar was geweldig, goede gedetailleerde uitleg en helemaal niet saai. Open voor vragen en heel uitgebreid in uitleg.
Heldere uitleg van Amar!
Theoriegefixt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Theoriegefixt heeft de volgende resultaten bereikt:
Theoriegefixt
Strooijonkerstraat 7
1812PJ Alkmaar
Geweldig
Goed veel geleerd bij hun
Ik heb theorie gehand van Amar. Super leerzaam, en lekker gezellig!
Legd alles goed uit
Goeie uitleg