9.7 /10

1930 reviewsSchrijf review

checkbox99% beveelt Theoriegarant.nl aan!

1930 reviews

Jindra

Hele fijne opleider. Super duidelijke lessen met ezelsbruggetjes en als je het niet snap is het niet erg! Het voelt niet alsof je in een cursus zit. Je moet het natuurlijk serieus nemen, maar er is ook ruimte voor een grapje. Zeer aan te raden!! Geslaagd met 1 cursus!

Venlo

Goede duidelijke uitleg.Dag 1 van 15.00 tot 19.00 naar huis met oefenexamens goed door lezen dag erna van 07.00 tot 11.00 nog uitleg en dan knallen....resultaat 1e keer geslaagd.Tip :Neem wat te drinken mee

Hannah casey

Een hele fijne ervaring met de theorie lessen, het lukte mij niet om uit de boeken te leren maar door deze cursus ben ik meteen geslaagd voor mijn auto theorie

Chiara

Heel goed

Amber

Echt top! De lessen is heel veel herhalen herhalen herhalen zo heb ik heel veel onthouden en zonder moeite mijn theorie gehaald echt top !

Alain

Top clubje!

Daria

Ik vond het moeilijk om zolang gefocust te zijn, maar het heeft echt geholpen. Zonder de cursus zou ik een stuk minder de theorie begrijpen en het toe kunnen passen in het verkeer.

Riyadhee

Ik heb cursus gehad v Nutheorie.nl en ik ben 2x gezakt echt niet goed!!! Maar dit cursus van jullie is super duidelijk lessen echt, goede uitleg, snel genoeg ook en veel herhalingen waardoor je het ook gewoon niet meer kan verget ,heb verder niks geleerd en alleen deze cursus gedaan en in 1 keer geslaagd super super Dank je wel .😊😊

Shane

Super goed. Ben voorheen meerdere keren gezakt voor mijn theorie. Maar door Theoriegarant ben ik geslaagd met maar 1 fout.

Heel fijn, wel vroeg maar hoort erbij

Vanessa

Fantastic! Wel intensief maar duidelijk en interactief!

Pleun

Heel goed! De man legt heel goed uit en is heel duidelijk. Als je iets niet snapt blijft hij bij je terug komen totdat je het snapt. Het is mij heel erg goed bevallen!

Stef

Ik raad het iedereen aan, ik probeerde door zelf te leren het te behalen. Dat was na 3x niet gelukt, 1 dag bij theoriegarant meteen geslaagd. Deze man verdiend een medaille, hij verteld en legt het duidelijk uit. Top man.

Jayden

Top echt een aanrader voor andere duidelijke uitleg

Stephan

SterSterSterSterLege ster

Top, in 1 x geslaagd

Theoriegarant.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Theoriegarant.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • check1930 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 23 november 2015

Theoriegarant.nl

Slaag in 1 keer voor je CBR theorie-examen.

Jan Romeinstraat 4

Riyadhee

Shane

Heel fijn, wel vroeg maar hoort erbij

Vanessa

Fantastic! Wel intensief maar duidelijk en interactief!

Pleun

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • check1930 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 23 november 2015

Theoriegarant.nl

Slaag in 1 keer voor je CBR theorie-examen.

Jan Romeinstraat 4

5624 JJ Eindhoven