Tine Wauters
Super!
- Wat zijn onze verbeterpunten?
- sommige acties zijn beperkt tot de winkel, als online klant vind ik dat jammer.
- Sterke punten
- Goede service en zeer ruim aanbod
Super!
Al vaak een bestelling geplaatst. Helaas wordt er weinig rekening gehouden met de commentaar bij de bestelling.
goed
Goede service
Top Service 👌👌👌
Koop al enkele jaren bij de doggyshop
Zeer goed
Voor de eerste bestelling ,zeer goed.
Veel keuze aan verse voeding voor hond. Een collega had mij deze site aangeraden. Sinds 16/04 heb ik een asielhond in huis gehaald en wou eens testen of verse voeding zou aanslaan. Hond heeft nu 2 porties gekregen en heeft eetbak met plezier in 1 keer leeggegeten, dus tot nu toe lijkt ze het lekker te vinden.
100% positief
Top
Heel goed, snelle levering
Alles Tip-Top in orde
Correcte levering
Shampoo was uitgelopen
Thedoggyshop.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Thedoggyshop.be heeft de volgende resultaten bereikt:
goed
Goede service
Top Service 👌👌👌
Koop al enkele jaren bij de doggyshop
Zeer goed
Voor de eerste bestelling ,zeer goed.
100% positief
Top