9.3 /10

2054 reviewsSchrijf review

checkbox99% beveelt The Shoe Care Shop aan!

2054 reviews

Didier C.

Uitstekende service

Dit is de derde keer dat ik bestel bij de Shoecareshop. De reden dat ik terug blijf komen is dat alles altijd heel vlot verloopt en de producten snel verzonden worden. Ook levert de Shoecareshop altijd professioneel advies. Ik bestel zeker nog in de toekomst.

E de Waal

Uitstekend in alle opzichten.

Stijlvol, duidelijk en heeft duidelijk verstand van zaken

Reinpoets

top

heel compleet

Daniel

The Shoe Care Shop not only has an excellent and clean website but based on their reviews, they have excellent customer service as well, which is what inspired me to purchase from them. Fortunately, I did not have any problems with my order, and I greatly appreciated the hand written note they left me.

High quality product, easy to navigate website, and competitive prices

Dave Anakotta

Snelle en goede service

Geven veel extra informatie over onderhoud van schoenen

H.M. Lange

Gewoon goed ondanks dat ik niemand life heb gesproken

Goede en duidelijke verwerking van je bestelling. Je krijgt duidelijk te zien wat de status van je bestelling is, met welke couriersdienst er verzonden is en waar in het verzend proces je bestelling zich bevind en de verwachte bezorgdatum. De wijzigingen daarvan krijg je ook te zien, mocht er bij de vervoerder zich iets wijzigen

Antwoord The Shoe Care Shop

Goedemiddag, Bedankt voor je uitgebreide feedback, Engel. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de verwerking van je bestelling en dat de informatie over de verzending, eventuele wijzigingen en de verwachte bezorgdatum duidelijk werd weergegeven. Ook bedankt voor je oplettende opmerking over de schoenveters. Bij onze productinformatie baseren we ons niet alleen op wat de fabrikant op de verpakking vermeldt, maar ook op onze eigen ervaringen met de producten. Daardoor kan ons advies soms afwijken van dat van Saphir. In dit geval vinden wij een veter van 75 cm doorgaans geschikter voor schoenen met vier tot vijf paar veterogen, omdat de uiteinden bij drie paar veterogen vaak vrij lang uitvallen. We begrijpen echter goed dat het verschil tussen onze website en de verpakking voor verwarring kan zorgen. We gaan de formulering daarom nog eens bekijken en waar nodig verduidelijken. Met vriendelijke groet, The Shoe Care Shop

Geantwoord op

van Dijk

Snel geleverd en alles naar wens!

Kwaliteit tegen goede prijzen!

Max Wieringa

Uitstekend

Duidelijkheid, correcte uitvoering bestelling en after sales info

B.L. Mulder

Top producten en zeer netjes verpakt.

Mooie website met duidelijke uitleg. Ik heb één product meteen gebruikt en het viel gelijk op dat het kwalitatief echt een goed product is. Ook was er zichtbaar aandacht besteed aan de verpakking. Erg netjes!

René

Mooie en prettige website, bestellingen zijn eenvoudig te plaatsen en worden overzichtelijk weergegeven

Duidelijke videos

G Kruit

Super, zoals altijd.

Kwaliteit, verpakking, levertijd.

Marc

Klopt altijd

Keurig uitleg bij producten. Zowel op de website als via Whatsapp. Snelle levering

Annica Bonnema

Heel fijn!

Goede informatie en perfecte service

Didier De Coninck

Verkeerde maat van schoenspanners geleverd 42 ivm 43 gelukkig bleek het voor sommige schoenen toch wel de goede maat te zijn 🤣

Zeer goed product,op tijd geleverd en zeer goed verpakt 👍

Bob

Great shop, great prices, great service

Good prices, high quality products and reasonable prices.

The Shoe Care Shop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

The Shoe Care Shop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • check2054 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 6 juli 2012

The Shoe Care Shop

Bij The Shoe Care Shop geven we om schoenen. Met een klein team schoenliefhebbers zijn we iedere dag bezig met het onderhouden en verzorgen van schoenen. We specialiseren ons al ruim 12 jaar in schoenonderhoud, en verkopen enkel de beste producten van merken zoals Saphir Médaille d'Or. Niet alleen verkopen we deze producten, we poetsen er zelf ook iedere dag mee. In onze werkplaats en showroom in Amsterdam hebben onze experts al ruim 2000 paar schoenen voor klanten gepoetst. Daarmee zijn de gidsen en productinformatie ook geschreven uit ervaring.

Sarphatipark 40H

1073 CZ Amsterdam

2054 reviews

Didier C.

Uitstekende service

E de Waal

Uitstekend in alle opzichten.

Stijlvol, duidelijk en heeft duidelijk verstand van zaken

Gewoon goed ondanks dat ik niemand life heb gesproken

Antwoord The Shoe Care Shop

Geantwoord op

van Dijk

Snel geleverd en alles naar wens!

Kwaliteit tegen goede prijzen!

Max Wieringa

Uitstekend

Duidelijkheid, correcte uitvoering bestelling en after sales info

B.L. Mulder

Top producten en zeer netjes verpakt.

René

Didier De Coninck

Zeer goed product,op tijd geleverd en zeer goed verpakt 👍

Bob

Great shop, great prices, great service

Good prices, high quality products and reasonable prices.

The Shoe Care Shop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10